detector.media
06.11.2017 16:07
Дев'ятеро журналістів отримали нагороди Novomedia Awards 2017 (СПИСОК)
Дев'ятеро журналістів отримали нагороди Novomedia Awards 2017 (СПИСОК)
4 листопада в комплексі Nivki-hall під час церемонії Novоmedia Awards 2017 українські журналісти і редакції отримали нагороди за компетентне висвітлення християнських цінностей у своїх матеріалах. Журі відзначило сім журналістських робіт

Про це повідомляє прес-служба Форуму.

Церемонію нагородження проводили ведуча телеканалу «2+2» Ольга Нємцева, та ведучий «Першого ділового» Едуард Гльоза.

Список переможців:

1. Олег Гавриш і Андрій Юхименко,  спеціальний випуск програми «Перша шпальта» в ефірі каналу «UA:Перший», присвячений християнській вірі українських підприємців.

2. Христина Гавриш, підготовку і показ в ефірі ICTV репортажу про візит Ніка Вуйчича в Україну. Зокрема за цитування слів про віру в Бога і Святе Письмо.

3. Алла Котляр, матеріал «Віра Зої Берегової» у газеті «Дзеркало тижня»; за надання газетної шпальти для євангельського послання.

4. Агенція «Укрінформ» та Лана Самохвалова отримали нагороду за регулярну публікацію матеріалів на теми віри, духовності і життя церков.

5. Анастасія Євдокимова, висвітлення соціального служіння священиків у матеріалі «Коли віра стає дією» в онлайн-журналі The Ukrainians.

6. Ольга Скороход, інтерв’ю з головою союзу церков ЄХБ України Валерієм Антонюком в інтернет-виданні «Цензор.НЕТ» – про життя і служіння євангельських християнських громад в Україні.

7. Євген Савватєєв та Богдан Кінащук, матеріал «Віра під час війни. Як конфлікт на Донбасі змінив протестантську церкву» на мультимедійній платформі «Громадське ТБ».

За повідомленням прес-служби Форуму, наразі розпочався процес моніторингу ЗМІ для відбору номінантів на 2018 рік.

Нагадаємо, що з 2012 року Асоціація «Новомедіа» здійснює моніторинг ЗМІ на предмет компетентного висвітлення тем віри, релігійного життя, християнських, моральних і сімейних цінностей. Минулого року Форум пройшов у Києві 4-5 листопада.

На фото - Лана Самохвалова, "Укрінформ"

Фото: "Новомедіа форум"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY