4-5 листопада – «Новомедіа Форум-2016»

23 Серпня 2016
1580
23 Серпня 2016
14:22

4-5 листопада – «Новомедіа Форум-2016»

1580
4-5 листопада у Києві відбудеться «Новомедіа Форум 2016 – щорічна масштабна подія в галузі засобів масової інформації і соціальних медіа.
4-5 листопада – «Новомедіа Форум-2016»

Цього року захід триватиме під назвою «Персоналізація». Слоган - «Ти – у медіасфері». Особливу увагу буде спрямовано на персональні  характеристики в медійній діяльності.

«Велику роль відіграють індивідуальні  якості журналіста. Інтелект, шарм, харизма, неординарність і навіть зовнішній вигляд – ці характеристики мають дедалі більше значення в професійній журналістській активності. Цього року будемо заглиблюватися у тому числі в ці аспекти», - сказав президент Асоціації «Новомедіа» Руслан Кухарчук.

З 5 серпня  відкрита реєстрація на захід. Щоб заявити про свій намір взяти участь у Форумі, потрібно заповнити підготовлену форму на сайті або ТУТ.

Вартість залежить від дати реєстрації. У серпні – 295 грн., у вересні – 395 грн., в жовтні і листопаді – 495 грн. Студентам і членам Асоціації «Новомедіа» передбачені спеціальні знижки – за  промокодом. Для студентів денної форми навчання – промокод novomedia-student.  Його потрібно ввести при реєстрації, і це дозволяє отримати знижку 60%. Вхід по квитку з даними промокодом діє тільки при наявності студентського посвідчення.

«Новомедіа Форум» – щорічна журналістська подія у Києві. На цьому професійному майданчику представлені всі види ЗМІ – телебачення, преса, радіо, інтернет. Тут збираються сотні учасників для спілкування, ділового партнерства і підвищення кваліфікації. Понад 30 ключових спікерів, ексклюзивні презентації, майстер-класи від практикуючих фахівців, гострі дебати, ярмарок вакансій, урочиста церемонія нагородження та багато іншого готують організатори заходу.

Торік у заході взяли участь понад 50 спікерів, які є ключовими і знаковими персонами у галузі ЗМІ, соціальних медіа, блогінгу і маркетингу. Програма Форуму формується так, щоб аудиторія отримала максимально корисну інформацію для безпосередньої роботи у професії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1580
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду