Сенцов знаходиться в колонії «Білий ведмідь» у Лабитнангі  – адвокат

Сенцов знаходиться в колонії «Білий ведмідь» у Лабитнангі – адвокат

31 Жовтня 2017
2145

Сенцов знаходиться в колонії «Білий ведмідь» у Лабитнангі – адвокат

2145
Український режисер Олег Сенцов перебуває у виправній колонії № 8 («Білий ведмідь») у місті Лабитнангі Ямало-Ненецького автономного округу
Сенцов знаходиться в колонії «Білий ведмідь» у Лабитнангі  – адвокат
Сенцов знаходиться в колонії «Білий ведмідь» у Лабитнангі  – адвокат

Про це повідомляє «Крим.Реалії»

«Сенцов етапований до колонії «Білий ведмідь», яка розташована під Салехардом у місті окружного значення Лабитнангі в Ямало-Ненецькому автономному окрузі Росії», – розказав виданню адвокат режисера Дмитро Дінзе.

За інформацією адвоката, це кінцева точка етапування Сенцова.

Пан Дінзе додав, що планує відвідати Олега Сенцова наступного тижня.

Раніше російський адвокат Марк Фейгін заявив, що етапування Олега Сенцова в колонію міста Лабитнанги в Ямало-Ненецькому автономному окрузі може мати на меті ізоляцію українського політв'язня.

Як повідомляв «Детектор медіа», два роки тому, 25 серпня 2015 року, Північно-Кавказький військовий окружний суд РФ визнав українського кінорежисера Олега Сенцова винним в організації терористичного угрупування і засудив його до 20 років колонії суворого режиму. Українському активісту Олександру Кольченку суд присудив 10 років позбавлення волі в колонії суворого режиму.

На фото - Олег Сенцов

Фото: variety.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2145
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду