Охоронця Димінського арештовано без права на заставу – ЗМІ

Охоронця Димінського арештовано без права на заставу – ЗМІ

21 Серпня 2017
1758

Охоронця Димінського арештовано без права на заставу – ЗМІ

1758
На два місяці без можливості внесення застави у Львові заарештували Андрія Борща, охоронця бізнесмена, співвласника телеканалу ZІК та президента футбольного клубу «Карпати» Петра Димінського. Причиною арешту – підозра у причетності до аварії, під час якої загинула молода жінка
Охоронця Димінського арештовано без права на заставу – ЗМІ
Охоронця Димінського арештовано без права на заставу – ЗМІ

Запобіжний захід обрав напередодні Галицький районний суд міста, повідомляє 5 канал.

Нагадаємо, 18 серпня, о 15:10 на трасі М10 в Яворівському районі під час обгону з порушенням правил Mercedes S 65 AMG врізався в Opel Astra. За кермом Opel була 31-річна місцева мешканка Наталія Тріль. Mercedes протаранив Opel, вилетів з траси і врізався в дерево. Жінка загинула на місці.

Автомобіль Mercedes з номером АС0277ВР, як повідомили у ЗМІ, належить львівському бізнесмену Петру Димінському.

Радник глави МВС України, народний депутат Антон Геращенко («Народний фронт») повідомив, що в разі, якщо слідство встановить провину бізнесмена, одного з власників телеканалу ZIK пана Димінського в смертельній ДТП у Львівській області, він постане перед судом.

Нагадаємо, телеканал ZIK (одна з його юридичних осіб – ТОВ «ТРК “Міст ТБ”») розкрив нових кінцевих бенефіціарних власників: крім Петра Димінського до числа бенефіціарів входять його дочки Анастасія Димінська, Жанна Димінська і дружина Олена Димінська.

Фото: Факти - ICTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1758
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду