detector.media
19.07.2017 10:50
У Черкасах побили журналіста Вадима Комарова
У Черкасах побили журналіста Вадима Комарова
У Черкасах під час громадських зборів у мікрорайоні «Митниця» засновника та журналіста обласної газети «Фактор+TV» Вадима Комарова побив працівник однієї з будівельних фірм міста, що належить депутату обласної ради

Про це повідомляє черкаський сайт «Вікка».

Жителів прибережжя зібрали, аби обговорити проект будівництва житлового комплексу по Героїв Дніпра, 7, проти якого журналіст Комаров активно виступає. Повідомляється, що саме за це його і побили. Начебто, працівник однієї з будівельних фірм, що належить депутату обласної ради.

Повідомляється, що журналіст отримав травку голови та написав заяву до поліції.

 «Він мене вдарив головою в обличчя. Я заяву подав. Сьогодні була проведена перша частина судово-медичної експертизи. І судово-медична експертиза тепер чекає висновків фахівців і результатів лікування», – прокоментував журналіст.

«Детектор медіа» звернувся до пана Комарова по коментар.

Нагадаємо, 7 вересня у Черкасах невідомий стріляв у засновника та журналіста обласної газети «Фактор+TV» Вадима Комарова. Чоловік не постраждав, напад пов'язує зі своєю журналістською діяльністю. «Детектору медіа» пан Комаров зазначив, що це вже другий  збройний напад на нього. Перший він пережив 22 роки тому. Тоді він також працював над журналістським розслідуванням, яке стосувалося прокурорів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY