detector.media
04.07.2017 15:26
Гелдієв іде з посади генпродюсера телеканалу ZIK
Гелдієв іде з посади генпродюсера телеканалу ZIK
Обов'язки генпродюсера тимчасово виконуватиме шеф-редактор медіа-холдингу ZIK Данило Нікуленко

Телеканал ZIK та Гайгисиз Гелдієв, який обіймав посаду генерального продюсера каналу, за спільною згодою припиняють співпрацю.

Про це «Детектору Медіа» повідомили в прес-службі каналу.  

Нагадаємо, Гайгисиз Гелдієв став генпродюсером телеканалу наприкінці січня 2017 року. З його приходом на ZIK до колективу телеканалу приєдналися такі відомі ведучі та журналісти, як Наталія Влащенко, Тетяна Даниленко, Роксана Руно.

Навесні на ZIKу стартував новий телесезон, в рамках якого відбулися прем’єри ток-шоу «HARD» й «Перші другі» з Наталією Влащенко та «FACE2FACE» з Тетяною Даниленко. Уперше за п’ять років існування в прямому ефірі стартувала переформатована «Історична правда з Вахтангом Кіпіані». А авторські ток-шоу ведучого Остапа Дроздова «DROZDOV» та «Прямим текстом» розпочали трансляції з нових студій. Також ZIK презентував свіжий проект соціальних розслідувань «Остання інстанція» з Данилом Мокриком. На початку червня в ефірі ZIKу вийшли такі новинки, як програма-дебати «Zіткнення» з Роксаною Руно та інтерактивний проект, контент якого творять самі глядачі, під назвою «VOX POPULI».

З січня 2017 року телеканал ZIK вийшов на загальнонаціональний рівень мовлення та постійно збільшує показники телеперегляду.

Тимчасово виконуватиме обов'язки генерального продюсера телеканалу ZIK шеф-редактор медіа-холдингу ZIK Данило Нікуленко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY