На Полтавщині жорстко побитий головред газети «Зіньківщіна по-іншому»

На Полтавщині жорстко побитий головред газети «Зіньківщіна по-іншому»

26 Травня 2017
2091

На Полтавщині жорстко побитий головред газети «Зіньківщіна по-іншому»

2091
На головного редактора газети «Зіньківщіна «по-іншому» (Полтавська область) Олексія Леонтія напав і жорстоко побив молодик. ЗМІ стверджують, що напад здійснив колишній працівник поліції Максим Батрак.
На Полтавщині жорстко побитий головред газети «Зіньківщіна по-іншому»
На Полтавщині жорстко побитий головред газети «Зіньківщіна по-іншому»

Про це повідомляє видання «Зіньків news».

У четвер, 25 травня, близько 20.00 головний редактор газети «Зіньківщіна по-іншому» Олексій Леонтій повернувся з роботи додому. Як тільки він увійшов у двір свого будинку, його покликав молодий чоловік і попросив вийти. 
«Коли я вийшов за ворота, на мене несподівано посипалися удари. Бив шматком труби, з десяток разів», — розказав Олексій Леонтій. 

Редактор газети був госпіталізований в Зіньківську ЦРЛ з діагнозом черепно-мозкова травма.  За оцінками лікарів, його стан — середньої важкості.

Потерпілий заявляє, що нападником є екс-співробітник поліції Максим Батрак, який при цьому погрожував його родині.

Видання «Зіньків news» у свою чергу стверджує, що нападник — син однієї з членкинь Громадської ради при Зіньківської райдержадміністрації (РДА) Тетяни Батрак
За версією Олексія Леонтія, напад пов’язаний з його професійною діяльністю. Нещодавно головний редактор газети «Зіньківщіна по-іншому» опублікував статтю, в якій доводив нібито незаконність прийняття у члени Громадської ради при Зіньківської РДА Тетяни Батрак. Видання повідомляє «Зіньків news», що після цього журналіст неодноразово отримував погрози фізичної розправи. Крім того для залякування невідомі кілька разів розбивали вікна в приміщенні редакції.
Видання «Полтавщина» передає, що, за інформацією поліції, потерпілий ще не писав заяву, але повідомив у службу «102» про злочин та свої наміри написати заяву.

Це видання також зауважує, що Тетяна Батрак у 2015 році балотувалась до Зіньківської міськради від «Партії простих людей Сергія Капліна». На сайті Зіньківської райдержадміністрації вказано, що Тетяна Батрак є позаштатним працівником редакції «Моя Зіньківщина».

Нагадаємо, журналістці інтернет-видання «Полтавщина» Дарині Синицькій користувачі соціальної мережі Facebook Руслан Зарубін, Віталій Солоній і Данило Плахов погрожують згвалтуванням і зникненням без вісті.

На фото – Олексій Леонтій

Фото: «Полтавщина»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2091
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду