detector.media
26.05.2017 17:19
На Полтавщині жорстко побитий головред газети «Зіньківщіна по-іншому»
На Полтавщині жорстко побитий головред газети «Зіньківщіна по-іншому»
На головного редактора газети «Зіньківщіна «по-іншому» (Полтавська область) Олексія Леонтія напав і жорстоко побив молодик. ЗМІ стверджують, що напад здійснив колишній працівник поліції Максим Батрак.

Про це повідомляє видання «Зіньків news».

У четвер, 25 травня, близько 20.00 головний редактор газети «Зіньківщіна по-іншому» Олексій Леонтій повернувся з роботи додому. Як тільки він увійшов у двір свого будинку, його покликав молодий чоловік і попросив вийти. 
«Коли я вийшов за ворота, на мене несподівано посипалися удари. Бив шматком труби, з десяток разів», — розказав Олексій Леонтій. 

Редактор газети був госпіталізований в Зіньківську ЦРЛ з діагнозом черепно-мозкова травма.  За оцінками лікарів, його стан — середньої важкості.

Потерпілий заявляє, що нападником є екс-співробітник поліції Максим Батрак, який при цьому погрожував його родині.

Видання «Зіньків news» у свою чергу стверджує, що нападник — син однієї з членкинь Громадської ради при Зіньківської райдержадміністрації (РДА) Тетяни Батрак
За версією Олексія Леонтія, напад пов’язаний з його професійною діяльністю. Нещодавно головний редактор газети «Зіньківщіна по-іншому» опублікував статтю, в якій доводив нібито незаконність прийняття у члени Громадської ради при Зіньківської РДА Тетяни Батрак. Видання повідомляє «Зіньків news», що після цього журналіст неодноразово отримував погрози фізичної розправи. Крім того для залякування невідомі кілька разів розбивали вікна в приміщенні редакції.
Видання «Полтавщина» передає, що, за інформацією поліції, потерпілий ще не писав заяву, але повідомив у службу «102» про злочин та свої наміри написати заяву.

Це видання також зауважує, що Тетяна Батрак у 2015 році балотувалась до Зіньківської міськради від «Партії простих людей Сергія Капліна». На сайті Зіньківської райдержадміністрації вказано, що Тетяна Батрак є позаштатним працівником редакції «Моя Зіньківщина».

Нагадаємо, журналістці інтернет-видання «Полтавщина» Дарині Синицькій користувачі соціальної мережі Facebook Руслан Зарубін, Віталій Солоній і Данило Плахов погрожують згвалтуванням і зникненням без вісті.

На фото – Олексій Леонтій

Фото: «Полтавщина»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY