Віталія Седюка відпустили під особисте зобов'язання на 60 діб

Віталія Седюка відпустили під особисте зобов'язання на 60 діб

15 Травня 2017
1404

Віталія Седюка відпустили під особисте зобов'язання на 60 діб

1404
Суд обрав запобіжний захід пранкеру Віталію Седюку, який 13 травня під час виступу Джамали вибіг на сцену «Євробачення-2017» та оголився
Віталія Седюка відпустили під особисте зобов'язання на 60 діб
Віталія Седюка відпустили під особисте зобов'язання на 60 діб

Таке рішення оголосив суддя Дніпровського райсуду Максимець, пише «Українська правда».

«Клопотання задовольнити. Застосувати до Седюка запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Зобов'язати Седюка прибувати за кожною вимогою до суду, слідчого управління НП, тощо», – сказав він.

Суддя також зобов'язав пранкера повідомляти про зміну місця проживання та здати паспорти для виїзду за кордон.

Нагадаємо, під час виступу Джамали на фіналі пісенного конкурсу «Євробачення-2017», що відбувся 13 травня у Міжнародному виставковому центрі в Києві, із глядацької зали на сцену вибіг чоловік та частково оголився. Випадок потрапив до прямої трансляції шоу. Фінал «Євробачення» транслювали телеканали «UA: Перший» та «UA: Крим» (коментатори – Тетяна Терехова та Андрій Городиський). Офіційний сайт «Євробачення-2017» – Eurovision.tv – транслював оригінальну версію.

Під час затримання чоловік чинив опір поліцейським та охоронцям конкурсу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков: «В порядку ст.208 КПК України затримано на 72 години до суду, який обере йому завтра (15 травня – ДМ) запобіжний захід за статтею 296 ч.3 (хуліганство з обтяжуючими) – від штрафу до п'яти років позбавлення волі». 

На інцидент також відреагував ведучий Нового каналу Сергій Притула. За словами, Седюк колись намагався влаштуватися на роботу у програму «Підйом», яку він вів разом з Олександром Педаном. Та працювати з командою Нового каналу екс-журналістові тоді не вдалося: все закінчилося невеликою бійкою між ним та Притулою.

Організаційний комітет пісенного конкурсу «Євробачення» в Україні вважає вчинок пранкера Віталія Седюка під час виступу Джамали неприпустимим та вибачається перед співачкою та її командою за інцидент.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1404
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду