Оргкомітет «Євробачення» в Україні обурений вчинком Седюка і проводить внутрішнє розслідування

Оргкомітет «Євробачення» в Україні обурений вчинком Седюка і проводить внутрішнє розслідування

15 Травня 2017
2337
15 Травня 2017
12:14

Оргкомітет «Євробачення» в Україні обурений вчинком Седюка і проводить внутрішнє розслідування

2337
Організаційний комітет пісенного конкурсу «Євробачення» в Україні вважає вчинок пранкера Віталія Седюка під час виступу Джамали неприпустимим та вибачається перед співачкою та її командою за інцидент
Оргкомітет «Євробачення» в Україні обурений вчинком Седюка і проводить внутрішнє розслідування
Оргкомітет «Євробачення» в Україні обурений вчинком Седюка і проводить внутрішнє розслідування

Про це повідомляє прес-служба «UA:Перший»

«Ми обурені і жодним чином не підтримуємо такі провокації. Винуватець має понести відповідальність за скоєне», – сказав виконавчий продюсер «Євробачення-2017» Павло Грицак.

Повідомляється, що наразі оргкомітет проводить власне внутрішнє розслідування, про результати якого буде повідомлено додатково.

«Також маємо відзначити, що під час конкурсу Євробачення в Міжнародному виставковому центрі був введений "аеропортний" найвищий рівень безпеки. Всі проходили крізь спеціально облаштовані контрольно-пропускні пункти з встановленими рамками, обладнанням x-ray та металошукачами. Заборонялося приносити з собою колючо-ріжучі предмети та будь-які рідини. Якщо хтось порушував ці правила, охорона пісенного конкурсу вилучала заборонені предмети під час проходження контролів безпеки. Таким чином кожен глядач пройшов усі перевірки на безпеку та не становив загрози для артистів і глядачів шоу у залі», – повідомляє прес-служба.

Вчинок Седюка Оргкомітет називає «неприйнятним і неприпустимим» та таким, що «не відповідає загальноприйнятим нормам поведінки».

«Оргкомітет Євробачення в Україні приносить свої вибачення Джамалі та її команді за цей прикрий інцидент»,– йдеться у повідомленні.

Також зазначено, що для  громадянина України Седюка Віталія Миколайовича (1988 р. н.), «це вже не перша подібна витівка»: «Горезвісний журналіст встиг продемонструвати єдиний свій "талант" із Мадоною у 2011 році, Віллом Сміттом у 2012-му, а у 2013 році він навіть намагався отримати Гремі замість співачки Адель».

Нагадаємо, під час виступу Джамали на фіналі пісенного конкурсу «Євробачення-2017», що відбувся 13 травня у Міжнародному виставковому центрі в Києві, із глядацької зали на сцену вибіг чоловік та частково оголився. Випадок потрапив до прямої трансляції шоу. Нагадаємо, фінал «Євробачення» транслювали телеканали «UA: Перший» та «UA: Крим» (коментатори – Тетяна Терехова та Андрій Городиський). Офіційний сайт «Євробачення-2017» – Eurovision.tv – транслював оригінальну версію.

Під час затримання чоловік чинив опір поліцейським та охоронцям конкурсу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков: «В порядку ст.208 КПК України затримано на 72 години до суду, який обере йому завтра (15 травня – ДМ) запобіжний захід за статтею 296 ч.3 (хуліганство з обтяжуючими) – від штрафу до п'яти років позбавлення волі». 

На інцидент також відреагував ведучий Нового каналу Сергій Притула. За словами, Седюк колись намагався влаштуватися на роботу у програму «Підйом», яку він вів разом з Олександром Педаном. Та працювати з командою Нового каналу екс-журналістові тоді не вдалося: все закінчилося невеликою бійкою між ним та Притулою.

Фото: ТСН

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2337
Читайте також
18.05.2017 17:37
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
2 886
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
петр
2509 дн. тому
вот кого надо лишать укр гражданства -таких идиотов как этот пранкер.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду