Головним редактором AIN.ua став колишній журналіст Forbes

Головним редактором AIN.ua став колишній журналіст Forbes

22 Лютого 2017
3212

Головним редактором AIN.ua став колишній журналіст Forbes

3212
З 21 лютого інтернет-видання AIN.ua очолює Ілля Кабачинський. Колишній головред Павло Урусов залишився в команді і буде займатися спецпроектами.
Головним редактором AIN.ua став колишній журналіст Forbes
Головним редактором AIN.ua став колишній журналіст Forbes

Про це повідомляється на сайті AIN.ua.

Як зазначено, причина зміни головного редактора – релокація Урусова, який з початку січня живе в Ірландії.

«Радий, що після довгих пошуків вдалося знайти хорошого головного редактора для AIN.ua. У сайта фантастична команда, бути головним редактором AIN.ua було дуже приємно. Бажаю Іллі успіхів в його нелегкій праці», - заявив Урусов.

Ілля Кабачинський раніше працював журналістом в Forbes і галузевих проектах.

 «Моє основне завдання – видавати ще більше якісного і корисного контенту для майже мільйонної аудиторії видання. Зокрема, будемо робити упор на історії місцевих компаній і стартапів, розповідати про їхній досвід і експертизу. Упевнений, що у нас з командою все вийде», - прокоментував своє призначення Кабачинський.

До обов'язків головного редактора AIN.ua він приступив 21 лютого.

«Одне із завдань Іллі – більше уваги приділяти створенню авторського контенту, а також працювати з новими форматами», - сказав Ілля Бошняков, керівник AIN.ua.

Нагадаємо, Павло Урусов займав посаду головного редактора AIN.ua з 23 листопада 2015 року. Бошняков став CEO і співвласником видання з 1 лютого 2016.

На фото - Ілля Кабачинський

Фото: AIN.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3212
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду