З Delo.ua звільняється в.о головреда Михайло Василенко

З Delo.ua звільняється в.о головреда Михайло Василенко

31 Січня 2017
2899

З Delo.ua звільняється в.о головреда Михайло Василенко

2899
Виконуючий обов’язки головного редактора бізнес-порталу Delo.ua Михайло Василенко звільняється.
З Delo.ua звільняється в.о головреда Михайло Василенко
З Delo.ua звільняється в.о головреда Михайло Василенко

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Майже через 2 роки після повернення, я знову покидаю Дело. Це був дуже складний, але в той же час відмінний період. Ми зробили багато крутих проектів. Останні 2 місяці, коли я був в.о. головного редактора, ми з Дариною Куренковою і всією командою Дела почали глобальну перебудову, результати якої ви дуже скоро побачите: новий рубрикатор, нові формати контенту, нові мегапроекти, нова система мотивації для журналістів ... Справа розвивається і змінюється», – написав пан Василенко.

Судячи з повідомлення журналіста, він іде у сферу бізнесу.

«Але час йде і з'являються нові завдання, цілі та виклики. Пора виходити за рамки медіа і стати ближче до бізнесу, про який ми так давно пишемо. І виходити за рамки я почну з 13 лютого)», – зазначив він.

Зазначимо, Михайло Василенко останні два роки працював заступником, а згодом і виконуючим обов’язки головного редактора Delo.ua. Раніше він був головним редактором українського ділового журналу Companion.

Нагадаємо, Катерина Венжик, яка п'ять років очолювала команду порталу, 14 грудня повідомила про своє звільнення. Тоді про причини такого рішення вона розказала «Детектору медіа». Нині пані Венжик працює в компанії Youcontrol та займається big data.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2899
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду