detector.media
31.01.2017 15:57
Delo.ua очолить Дар'я Куренкова
Delo.ua очолить Дар'я Куренкова
Редакцію українського бізнес-порталу Delo.ua з 1 лютого очолить Дар'я Куренкова, яка останні п'ять років працювала заступником головного редактора цього медіа.

Про це повідомила прес-служба порталу.

«Я хотіла зробити це раніше. Неодноразово. І ось мої бажання увінчалися Дашиним «так». Так! Даша Куренкова – новий головний редактор delo.ua.  – повідомила Ірина Рубіс, СЕО медіакомпанії Ekonomika. – Спостерігайте і фіксуйте. З початком весни станеться не тільки її початок».

Як повідомляє прес-служба порталу, пані Куренкова 14 років працює в діловій журналістиці, має почесні журналістські нагороди. Свого часу реалізувала такі бізнес-івенти і контент-проекти: Business Wisdom Summit, HR Wisdom Summit, CEO4YOU, «ТОП-100» та інші.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що виконуючий обов’язки головного редактора бізнес-порталу Delo.ua Михайло Василенко звільняється. Ймовірно, журналіст працюватиме у бізнес-сфері.

14 грудня Катерина Венжик, яка п'ять років очолювала команду порталу, повідомила про своє звільнення. Тоді про причини такого рішення вона розказала «Детектору медіа». Нині пані Венжик працює в компанії Youcontrol та займається big data.

Фото: Delo.ua 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY