detector.media
28.12.2016 12:34
З «Реаліста» звільнились три редактори відділів
З «Реаліста» звільнились три редактори відділів
З інтернет-видання «Реаліст» пішли три редактори відділів: Сергій Щербина (рубрики «Політика» та «Розслідування»), Яна Сєдова («Реальність») і Дмитро Слинько («Life»). Крім того, невдовзі після призначення пішов і директор із розвитку Денис Безлюдько.

Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» розповів головний редактор видання Сергій Лямець.

«Із Денисом Безлюдьком ми розійшлися невдовзі після початку проекту, за взаємною згодою», - зазначив він.

За його словами, Сергій Щербина пішов за власним бажанням в інший проект, однак який – головреду «Реаліста» невідомо. Замість нього рубриками «Політика» та «Розслідування» тепер керує Євген Будерацький, який до того працював в Insider (засновником видання був Сергій Щербина).

Сергій Лямець каже, що сам був ініціатором припинення співпраці з Яною Сєдовою і Дмитром Слиньком. «З Яною Сєдовою у нас були розходження виключно в робочих питаннях, хоча вона великий профі. Діма Слинько прекрасний, але в нас виходив Life для 35+, а ми націлювались на 18+», - пояснив він.

Тож тепер у «Реалісті» дві відкриті вакансії на посади керівників відділів Life і «Реальність». «Важко знайти заміну і Дімі, і Яні. Поки що завантажую себе. Цікаві хороші редактори, але я не готовий брати будь-кого, щоб закрити вакансію», - додав головред.

Усі четверо журналістів, які припинили співпрацю з «Реалістом», відмовилися коментувати «Детектору медіа» своє звільнення.

Нагадаємо, видання Realist запустилось у вересні цього року. Засновники – Сергій Лямець, який раніше очолював «Економічну правду», і Олена Громницька, у минулому прес-секретарка Леоніда Кучми, екс-головред журналу «Профиль» та екс-гендиректорка видавничого дому «Сьогодні мультимедіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY