ICTV призначив нового маркетинг-директора

ICTV призначив нового маркетинг-директора

13 Жовтня 2016
1644
13 Жовтня 2016
17:23

ICTV призначив нового маркетинг-директора

1644
Замість Андрія Безрученка маркетинг-директором телеканалу ICTV стала Анна Плещ.
ICTV призначив нового маркетинг-директора
ICTV призначив нового маркетинг-директора

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі каналу.

12 жовтня Анна Плещ розпочала роботу на посаді маркетинг-директора ICTV. Андрій Безрученко, який обіймав цю посаду протягом двох років, наприкінці жовтня залишить канал. До пана Безрученка маркетинг-директором ICTV був Орест Білоскурський, який нині є маркетинг-директором усієї медіагрупи StarLightMedia, до складу якої входить ICTV.

Анна Плещ донедавна працювала програмним директором телеканалу Савіка Шустера 3STV, до цього була начальником відділу стратегічного планування російського телеканалу СТС, а з 2008 по 2013 роки п'ять років керувала департаментом досліджень групи «1+1 медіа».

За словами керівництва каналу, від нового топ-менеджера очікують висококласної і ефективної маркетингової стратегії розвитку ICTV, свіжого підходу до бренду каналу, роботи над зміцненням взаємодії маркетингу з іншими функціями компанії, а також нових ідей і креативних рішень.

За словами пані Плещ, зараз вона працює над маркетинговою стратегією, яка має виділити ICTV серед конкурентів.

Фото – «Медіаняня»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1644
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду