Сакен Аймурзаєв звільняється з радіо «Эхо Москвы»

Сакен Аймурзаєв звільняється з радіо «Эхо Москвы»

30 Вересня 2016
2299
30 Вересня 2016
22:47

Сакен Аймурзаєв звільняється з радіо «Эхо Москвы»

2299
Колишній головний редактор каналу Савіка Шустера 3S.TV, в минулому - ведучий і шеф-редактор «Радио Вести», кореспондент «Эхо Москвы» в Україні Сакен Аймурзаєв звільняється з російської радіостанції.
Сакен Аймурзаєв звільняється з радіо «Эхо Москвы»
Сакен Аймурзаєв звільняється з радіо «Эхо Москвы»

Про це він повідомив у своєму Facebook.

«Сьогодні був важливий день для мене, останній день роботи на радіо "Эхо Москвы". Ці роки - цілих 10 - роки мого навчання, роки кращої в світі професії, яку "Эхо" мені і дало. Хочу сказати спасибі всім "еховцям", Олексію Венедиктову і слухачам. Колишніх не буває, так що я з вами і надалі, в будь-якій країні і в будь-якій якості. Не питайте поки, куди і навіщо, і як. Відповіді вже є, вони будуть. Це пост подяки за роки "Эхо" в моєму житті і день надії. "Эхо" - живи!», - написав Сакен Аймурзаєв.

Нагадаємо, у березні стало відомо, що відразу двоє співробітників «Радио Вести» – шеф-редактор Сакен Аймурзаєв і ведучий Павло Шеремет – припиняють свою співпрацю зі станцією.

Павло Шеремет трагічно загинув у Києві 20 липня.

Пізніше Сакен Аймурзаєв в інтерв’ю «Детектору медіа» підтвердив втручання в редакційну політику телеканалу «Інтер» з боку тих, хто «почасти досі керують "Інтером"».

Читайте також на «Детектор медіа» інтерв’ю: Сакен Аймурзаев: «Мой язык не для тех людей, которых Савик Шустер хочет привлечь на свой канал».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2299
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду