detector.media
30.09.2016 22:47
Сакен Аймурзаєв звільняється з радіо «Эхо Москвы»
Сакен Аймурзаєв звільняється з радіо «Эхо Москвы»
Колишній головний редактор каналу Савіка Шустера 3S.TV, в минулому - ведучий і шеф-редактор «Радио Вести», кореспондент «Эхо Москвы» в Україні Сакен Аймурзаєв звільняється з російської радіостанції.

Про це він повідомив у своєму Facebook.

«Сьогодні був важливий день для мене, останній день роботи на радіо "Эхо Москвы". Ці роки - цілих 10 - роки мого навчання, роки кращої в світі професії, яку "Эхо" мені і дало. Хочу сказати спасибі всім "еховцям", Олексію Венедиктову і слухачам. Колишніх не буває, так що я з вами і надалі, в будь-якій країні і в будь-якій якості. Не питайте поки, куди і навіщо, і як. Відповіді вже є, вони будуть. Це пост подяки за роки "Эхо" в моєму житті і день надії. "Эхо" - живи!», - написав Сакен Аймурзаєв.

Нагадаємо, у березні стало відомо, що відразу двоє співробітників «Радио Вести» – шеф-редактор Сакен Аймурзаєв і ведучий Павло Шеремет – припиняють свою співпрацю зі станцією.

Павло Шеремет трагічно загинув у Києві 20 липня.

Пізніше Сакен Аймурзаєв в інтерв’ю «Детектору медіа» підтвердив втручання в редакційну політику телеканалу «Інтер» з боку тих, хто «почасти досі керують "Інтером"».

Читайте також на «Детектор медіа» інтерв’ю: Сакен Аймурзаев: «Мой язык не для тех людей, которых Савик Шустер хочет привлечь на свой канал».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY