У Росії затриманий блогер, який «полював на покемонів» у храмі

У Росії затриманий блогер, який «полював на покемонів» у храмі

3 Вересня 2016
1661

У Росії затриманий блогер, який «полював на покемонів» у храмі

1661
У російському місті Єкатеринбург затримано блогера Руслана Соколовського у зв’язку з полюванням на покемонів у міському храмі «На крові». Він може потрапити під кримінальне переслідування
У Росії затриманий блогер, який «полював на покемонів» у храмі
У Росії затриманий блогер, який «полював на покемонів» у храмі

Про це пише Znak.com.

Як зазначено на сайті, пан Соколовський опублікував в соціальних мережах ролик, на якому зображена його гра Pokemon GO.

В управлінні Слідчого комітету Росії у Свердловській області підтвердили, що стосовно блогера проводяться слідчі дії. Правоохоронці звертають увагу на те, що він грав у культовій споруді.

Блогер підозрюється в «розпалюванні ненависті і ворожнечі за соціальною ознакою» і «образі почуттів вірян».

Як повідомляється ЗМІ, в суботу суд може ухвалити рішення про арешт Соколовського.

Російське інтернет-видання зазначає, що Руслан Соколовський публікує на своєму відеоканалі критичні, новинні та науково-популярні ролики, у нього понад 200 тисяч передплатників.

 «У будинки Руслана Соколовського пройшов обшук. Після цього він був на допиті у слідчих. За версією співробітників слідчого управління СКР по Свердловській області, в ролику Руслана є склад статті 148 КК РФ «Порушення права на свободу совісті та віросповідань», - пише Znak.com.

Нагадаємо, відому мобільну гру Pokemon GO в Росії визнали сатанинською загрозою.

Pokemon GO – відеогра, розроблена компанією Niantic для мобільних пристроїв на базі iOS і Android. Гра з’явилася у липні 2016 року і відтоді набула великої популярності по всьому світу. Зображення казкових істот-покемонів, яких треба «ловити», з’являються на екранах мобільних пристроїв накладеними на реальний вигляд довколишнього світу, побачений крізь камеру пристрою.

На фото - Руслан Соколовський

Фото: 1080.plus

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1661
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду