detector.media
03.09.2016 10:00
У Росії затриманий блогер, який «полював на покемонів» у храмі
У Росії затриманий блогер, який «полював на покемонів» у храмі
У російському місті Єкатеринбург затримано блогера Руслана Соколовського у зв’язку з полюванням на покемонів у міському храмі «На крові». Він може потрапити під кримінальне переслідування

Про це пише Znak.com.

Як зазначено на сайті, пан Соколовський опублікував в соціальних мережах ролик, на якому зображена його гра Pokemon GO.

В управлінні Слідчого комітету Росії у Свердловській області підтвердили, що стосовно блогера проводяться слідчі дії. Правоохоронці звертають увагу на те, що він грав у культовій споруді.

Блогер підозрюється в «розпалюванні ненависті і ворожнечі за соціальною ознакою» і «образі почуттів вірян».

Як повідомляється ЗМІ, в суботу суд може ухвалити рішення про арешт Соколовського.

Російське інтернет-видання зазначає, що Руслан Соколовський публікує на своєму відеоканалі критичні, новинні та науково-популярні ролики, у нього понад 200 тисяч передплатників.

 «У будинки Руслана Соколовського пройшов обшук. Після цього він був на допиті у слідчих. За версією співробітників слідчого управління СКР по Свердловській області, в ролику Руслана є склад статті 148 КК РФ «Порушення права на свободу совісті та віросповідань», - пише Znak.com.

Нагадаємо, відому мобільну гру Pokemon GO в Росії визнали сатанинською загрозою.

Pokemon GO – відеогра, розроблена компанією Niantic для мобільних пристроїв на базі iOS і Android. Гра з’явилася у липні 2016 року і відтоді набула великої популярності по всьому світу. Зображення казкових істот-покемонів, яких треба «ловити», з’являються на екранах мобільних пристроїв накладеними на реальний вигляд довколишнього світу, побачений крізь камеру пристрою.

На фото - Руслан Соколовський

Фото: 1080.plus

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY