Дмитро Анопченко залишає проект «Подробиці тижня», що на каналі «Інтер»

Дмитро Анопченко залишає проект «Подробиці тижня», що на каналі «Інтер»

29 Липня 2016
14160

Дмитро Анопченко залишає проект «Подробиці тижня», що на каналі «Інтер»

14160
Канал і ведучий дійшли згоди. Дмитро Анопченко знову стане спеціальним кореспондентом в США.
Дмитро Анопченко залишає проект «Подробиці тижня», що на каналі «Інтер»
Дмитро Анопченко залишає проект «Подробиці тижня», що на каналі «Інтер»

Ведучий тижневика «Подробиці тижня», що на каналі «Інтер», залишає проект. З вересня програму вестиме новий ведучий. Дмитро залишається на каналі і знову стане спеціальним кореспондентом в США. Цю інформацію він підтвердив «Детектору медіа» особисто. «Я дуже любив цей проект, віддався на повну. Але прийшов час змін. Я йду. Вся команда проекту залишається. Але, думаю, в США буде не менш цікаво, оскільки країна переживає чергові президентські вибори», – сказав Дмитро «Детектору медіа».

«І знову - рейс на Вашингтон. Вирішено. Останні кілька днів в Києві, встигнути побачити тих, хто дорогий, - і лечу в Штати. Здавалося б, цю країну я знаю і люблю, врешті-решт, прожив там стільки років. Але тепер це - зовсім інша Америка… Саме зараз - ідеальний час для того щоб бути в Штатах і бачити все зсередини. Робити репортажі, зустрічатися з ньюзмейкерами, просто жити в Америці в цей метушливий і такий цікавий час. “Інтер” вирішив розширити існуючий корпункт в повноцінне інформаційне бюро, мені запропонували його очолити, - так що пакую валізи», – написав Дмитро на своїй сторінці у Facebook.

«За останні два з половиною роки, що я вів “Подробиці тижня”, мені з ким тільки не довелося зустрічатися для інтерв'ю, з ким тільки не листувався. Від того ж Збігнєва Бжезинського, який тепло подякував за нашу розмову, досі зберігаю email - він дуже багато для мене значить. Тепер буду з американськими політиками особисто знайомитися. Зрозуміло, що почуття зараз - різні. Мене багато тут тримало і тримає. В Україні залишаються люди, яких люблю; мамі під сімдесят, і переживаю за неї. Але я завжди дотримувався правила: якщо з'являється шанс щось змінити, його потрібно використовувати. І дуже вірю в те, що все, що відбувається, - на краще. Тут ціла Британія вийшла з ЄС - і нічого) А я з приводу зміни країни переживаю))) Так що - просто побажайте удачі», – додав він.

Нагадаємо, днями ведуча тижневика «Факти тижня з Оксаною Соколовою» на ICTV Оксана Соколова також заявила, що залишає проект в якості ведучої.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14160
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ира
2787 дн. тому
Дуже класний та професійний ведучий, шкода, що залишив пост ведучого
Т
2824 дн. тому
Оппа. Еще минус один. Крутой ведущий мало таких ща в ящике. А что за причины? Чего ушел?
Катерина
2824 дн. тому
Андрій Куликов пішов тепер Дмитро Анопченко. Екран стає сірим. Що Андрія, що Дмитра буде важко замінити. Щасти!
Наталья
2824 дн. тому
Жаль. Великолепный ведущий был, очень человечный и искренний. Смотрела программу только ради Анопченко.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду