detector.media
29.07.2016 20:59
Дмитро Анопченко залишає проект «Подробиці тижня», що на каналі «Інтер»
Дмитро Анопченко залишає проект «Подробиці тижня», що на каналі «Інтер»
Канал і ведучий дійшли згоди. Дмитро Анопченко знову стане спеціальним кореспондентом в США.

Ведучий тижневика «Подробиці тижня», що на каналі «Інтер», залишає проект. З вересня програму вестиме новий ведучий. Дмитро залишається на каналі і знову стане спеціальним кореспондентом в США. Цю інформацію він підтвердив «Детектору медіа» особисто. «Я дуже любив цей проект, віддався на повну. Але прийшов час змін. Я йду. Вся команда проекту залишається. Але, думаю, в США буде не менш цікаво, оскільки країна переживає чергові президентські вибори», – сказав Дмитро «Детектору медіа».

«І знову - рейс на Вашингтон. Вирішено. Останні кілька днів в Києві, встигнути побачити тих, хто дорогий, - і лечу в Штати. Здавалося б, цю країну я знаю і люблю, врешті-решт, прожив там стільки років. Але тепер це - зовсім інша Америка… Саме зараз - ідеальний час для того щоб бути в Штатах і бачити все зсередини. Робити репортажі, зустрічатися з ньюзмейкерами, просто жити в Америці в цей метушливий і такий цікавий час. “Інтер” вирішив розширити існуючий корпункт в повноцінне інформаційне бюро, мені запропонували його очолити, - так що пакую валізи», – написав Дмитро на своїй сторінці у Facebook.

«За останні два з половиною роки, що я вів “Подробиці тижня”, мені з ким тільки не довелося зустрічатися для інтерв'ю, з ким тільки не листувався. Від того ж Збігнєва Бжезинського, який тепло подякував за нашу розмову, досі зберігаю email - він дуже багато для мене значить. Тепер буду з американськими політиками особисто знайомитися. Зрозуміло, що почуття зараз - різні. Мене багато тут тримало і тримає. В Україні залишаються люди, яких люблю; мамі під сімдесят, і переживаю за неї. Але я завжди дотримувався правила: якщо з'являється шанс щось змінити, його потрібно використовувати. І дуже вірю в те, що все, що відбувається, - на краще. Тут ціла Британія вийшла з ЄС - і нічого) А я з приводу зміни країни переживаю))) Так що - просто побажайте удачі», – додав він.

Нагадаємо, днями ведуча тижневика «Факти тижня з Оксаною Соколовою» на ICTV Оксана Соколова також заявила, що залишає проект в якості ведучої.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY