Відкрито голосування за роботи конкурсу Presszvanie

Відкрито голосування за роботи конкурсу Presszvanie

17 Березня 2016
830
17 Березня 2016
13:34

Відкрито голосування за роботи конкурсу Presszvanie

830
Почалося голосування в 11-му сезоні конкурсу ділової журналістики Presszvanie.
Відкрито голосування за роботи конкурсу Presszvanie
Відкрито голосування за роботи конкурсу Presszvanie

Про це повідомляє оргкомітет конкурсу.

Голосування триватиме до 8 квітня 2016 року включно. Оцінювати роботу журналістів будуть топ-менеджери компаній, фахівці зі зв'язків з громадськістю, редактори ділових і суспільно-політичних видань.

Голосування проходить відкрито на сайті конкурсу, що дає можливість номінантам переглядати оцінки, які ставить журі.

Критеріями оцінки професійної діяльності журналістів є актуальність освітлюваних тим, майстерність подачі тексту, точність і об'єктивність публікацій за минулий рік.

У спеціальних номінаціях «Кращий фічер», «Кращий репортаж» і «Відкриття року» оцінюється виключно матеріали журналістів. Основні критерії оцінки: актуальність і глибина розкриття теми, кількість і точність викладених фактів, доступність подачі інформації, результат публікації матеріалу.

Кожному представнику журі необхідно проголосувати мінімум за 2/3 учасників в обраній номінації, щоб його оцінки були враховані при підрахунку результатів. Переможці минулого сезону не приймають участь у відповідних номінаціях.

Реєстрація журі триває. Профільні експерти можуть взяти участь в голосуванні після реєстрації на сайті.

«Для компанії СКМ партнерська підтримка Presszvanie стала доброю традицією. Для мене конкурс - це свого роду барометр стану ринку ділової преси в країні. Якщо Presszvanie розвивається і вводить нові номінації, значить, що і у вітчизняної економіки, і у промисловості є перспективи. Ділова журналістика - це чудове дзеркало економіки», - сказала представник Наглядової ради конкурсу Presszvanie, директор зі зв'язків з громадськістю та комунікацій компанії СКМ Наталя Ємченко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
830
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду