detector.media
17.03.2016 13:34
Відкрито голосування за роботи конкурсу Presszvanie
Відкрито голосування за роботи конкурсу Presszvanie
Почалося голосування в 11-му сезоні конкурсу ділової журналістики Presszvanie.

Про це повідомляє оргкомітет конкурсу.

Голосування триватиме до 8 квітня 2016 року включно. Оцінювати роботу журналістів будуть топ-менеджери компаній, фахівці зі зв'язків з громадськістю, редактори ділових і суспільно-політичних видань.

Голосування проходить відкрито на сайті конкурсу, що дає можливість номінантам переглядати оцінки, які ставить журі.

Критеріями оцінки професійної діяльності журналістів є актуальність освітлюваних тим, майстерність подачі тексту, точність і об'єктивність публікацій за минулий рік.

У спеціальних номінаціях «Кращий фічер», «Кращий репортаж» і «Відкриття року» оцінюється виключно матеріали журналістів. Основні критерії оцінки: актуальність і глибина розкриття теми, кількість і точність викладених фактів, доступність подачі інформації, результат публікації матеріалу.

Кожному представнику журі необхідно проголосувати мінімум за 2/3 учасників в обраній номінації, щоб його оцінки були враховані при підрахунку результатів. Переможці минулого сезону не приймають участь у відповідних номінаціях.

Реєстрація журі триває. Профільні експерти можуть взяти участь в голосуванні після реєстрації на сайті.

«Для компанії СКМ партнерська підтримка Presszvanie стала доброю традицією. Для мене конкурс - це свого роду барометр стану ринку ділової преси в країні. Якщо Presszvanie розвивається і вводить нові номінації, значить, що і у вітчизняної економіки, і у промисловості є перспективи. Ділова журналістика - це чудове дзеркало економіки», - сказала представник Наглядової ради конкурсу Presszvanie, директор зі зв'язків з громадськістю та комунікацій компанії СКМ Наталя Ємченко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY