Журналісти  «1+1» та «2+2» ініціюють петицію щодо скасування диппаспортів для депутатів ВР

Журналісти «1+1» та «2+2» ініціюють петицію щодо скасування диппаспортів для депутатів ВР

2 Березня 2016
3821

Журналісти «1+1» та «2+2» ініціюють петицію щодо скасування диппаспортів для депутатів ВР

3821
Редакції програм «Гроші», «Секретні матеріали» та «Люстратор 7.62», що виходять на телеканалах «1+1» та «2+2», звернулись до Президента України Петра Порошенка з петицією щодо скасування дипломатичних паспортів для народних депутатів.
Журналісти  «1+1» та «2+2» ініціюють петицію щодо скасування диппаспортів для депутатів ВР
Журналісти  «1+1» та «2+2» ініціюють петицію щодо скасування диппаспортів для депутатів ВР

Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

«Якщо депутати Верховної Ради вже два роки не можуть прийняти необхідні для анулювання віз законів, то нехай тоді стоять в чергах до консульств як звичайні люди. І доводять наявність коштів на поїздки при доходах в 6 тис грн в місяць», - заявив ведучий та креативний продюсер програми «Гроші» Олександр Дубінський.

Відповідна петиція вже зареєстрована на сайті Президента України, для її розгляду необхідно зібрати 25 тис. підписів. Підписати електронну петицію можна за посиланням.

Ініціатором петиції виступив шеф-редактор програми «Люстратор 7.62» на телеканалі «2+2» Владислав Сидоренко.

Нагадаємо, 11 лютого Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк підписав поставнову №65 «Про затвердження Правил етичної поведінки державних службовців», що розповсюджується також на керівників державних підприємств і містить вимоги відмови від критики влади та нерозповсюдження інформації про діяльність держслужбовців. Голова Одеської обласної держадміністрації (ОДА) Міхеіл Саакашвілі розкритикував постанову Кабінету міністрів «Про затвердження Правил етичної поведінки державних службовців», яка забороняє державним службовцям публічно критикувати владу і заявив, що не буде дотримуватись таких правил.

На фото - Олександр Дубинський і Владислав Сидоренко. Фото: прес-служба каналу «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3821
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду