detector.media
02.03.2016 12:58
Журналісти «1+1» та «2+2» ініціюють петицію щодо скасування диппаспортів для депутатів ВР
Журналісти  «1+1» та «2+2» ініціюють петицію щодо скасування диппаспортів для депутатів ВР
Редакції програм «Гроші», «Секретні матеріали» та «Люстратор 7.62», що виходять на телеканалах «1+1» та «2+2», звернулись до Президента України Петра Порошенка з петицією щодо скасування дипломатичних паспортів для народних депутатів.

Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

«Якщо депутати Верховної Ради вже два роки не можуть прийняти необхідні для анулювання віз законів, то нехай тоді стоять в чергах до консульств як звичайні люди. І доводять наявність коштів на поїздки при доходах в 6 тис грн в місяць», - заявив ведучий та креативний продюсер програми «Гроші» Олександр Дубінський.

Відповідна петиція вже зареєстрована на сайті Президента України, для її розгляду необхідно зібрати 25 тис. підписів. Підписати електронну петицію можна за посиланням.

Ініціатором петиції виступив шеф-редактор програми «Люстратор 7.62» на телеканалі «2+2» Владислав Сидоренко.

Нагадаємо, 11 лютого Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк підписав поставнову №65 «Про затвердження Правил етичної поведінки державних службовців», що розповсюджується також на керівників державних підприємств і містить вимоги відмови від критики влади та нерозповсюдження інформації про діяльність держслужбовців. Голова Одеської обласної держадміністрації (ОДА) Міхеіл Саакашвілі розкритикував постанову Кабінету міністрів «Про затвердження Правил етичної поведінки державних службовців», яка забороняє державним службовцям публічно критикувати владу і заявив, що не буде дотримуватись таких правил.

На фото - Олександр Дубинський і Владислав Сидоренко. Фото: прес-служба каналу «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY