1 жовтня - віртуальний прес-клуб щодо прозорості медіавласності

30 Вересня 2015
973
30 Вересня 2015
19:18

1 жовтня - віртуальний прес-клуб щодо прозорості медіавласності

973
1 жовтня - віртуальний прес-клуб щодо прозорості медіавласності

1 жовтня набуває чинності закон про прозорість медіавласності № 674-VIII. Журналістів та медіаюристів запрошують в цей день на обговорення «Прозорість медіавласності - шлях до незалежності медіа чи формальність?» в рамках Віртуального прес-клубу о 19.00.

 

Учасники: Роман Головенко - медіаюрист Інституту масової інформації; Олександр Бурмагін - медіаюрист; Зоя Красовська - журналістка, регіональна представниця ІМІ у Діпропетровську, авторка дослідження дніпропетровської медіавласності; Ксенія Бабич - спецкор телеканалу «112 Україна» у Москві.

 

Також участь візьмуть журналісти з Польщі та Німеччини, які поділяться вирішенням проблеми впливів власників медіа на редакційну політику у їхніх країнах.

 

Модератори зустрічі - Надія Бабинська та Сергій Сухобойченко.

 

Посилання для участі у відеозустрічі з'явиться 1 жовтня о 18.30-18.45 у групі Virtual Press Club.

 

 

Закон № 674-VIII «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості власності засобів масової інформації, а також реалізації принципів державної політики в сфері телебачення і радіомовлення», прийнятий Верховною Радою 3 вересня, передбачає оприлюднення інформації про власників телерадіоорганізацій.

 

«Детектор медіа»

Інфографіка - ІМІ

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
973
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду