detector.media
30.09.2015 19:18
1 жовтня - віртуальний прес-клуб щодо прозорості медіавласності

1 жовтня набуває чинності закон про прозорість медіавласності № 674-VIII. Журналістів та медіаюристів запрошують в цей день на обговорення «Прозорість медіавласності - шлях до незалежності медіа чи формальність?» в рамках Віртуального прес-клубу о 19.00.

 

Учасники: Роман Головенко - медіаюрист Інституту масової інформації; Олександр Бурмагін - медіаюрист; Зоя Красовська - журналістка, регіональна представниця ІМІ у Діпропетровську, авторка дослідження дніпропетровської медіавласності; Ксенія Бабич - спецкор телеканалу «112 Україна» у Москві.

 

Також участь візьмуть журналісти з Польщі та Німеччини, які поділяться вирішенням проблеми впливів власників медіа на редакційну політику у їхніх країнах.

 

Модератори зустрічі - Надія Бабинська та Сергій Сухобойченко.

 

Посилання для участі у відеозустрічі з'явиться 1 жовтня о 18.30-18.45 у групі Virtual Press Club.

 

 

Закон № 674-VIII «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості власності засобів масової інформації, а також реалізації принципів державної політики в сфері телебачення і радіомовлення», прийнятий Верховною Радою 3 вересня, передбачає оприлюднення інформації про власників телерадіоорганізацій.

 

«Детектор медіа»

Інфографіка - ІМІ

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY