18 вересня в Сєверодонецьку – збори Луганського обласного осередку НСЖУ

15 Вересня 2015
1803
15 Вересня 2015
18:28

18 вересня в Сєверодонецьку – збори Луганського обласного осередку НСЖУ

1803
18 вересня в Сєверодонецьку – збори Луганського обласного осередку НСЖУ

У п'ятницю, 18 вересня, в місті Сєверодонецьку Луганської області пройдуть збори активу Луганського обласного осередку Національної спілки журналістів України (НСЖУ).

 

Участь у заході братиме і керівництво Спілки з Києва - перший секретар НСЖУ Сергій Томіленко та головний юрисконсульт Тетяна Котюжинська, а також секретарі НСЖУ Віра Черемних (головний редактор журналу «Журналіст України»), Олександр Бухтатий та Костянтин Григоренко.

 

На зборах визначитимуться з перспективами діяльності луганської журналістської спільноти, адже після окупації частини Луганщини обласний осередок спілки фактично припинив роботу.

 

Серед актуальних питань зборів луганських журналістів - надання допомоги колегам, які опинилися у скрутному становищі, прийом нових членів НСЖУ (за статутом прийом здійснює керівництво обласного осередку), захист прав журналістів та редакцій ЗМІ.

 

Також місцева робоча група Спілки пропонує створити на неокупованій території Луганської області тимчасовий регіональний керівний орган НСЖУ для консолідації й активізації журналістських осередків.

 

Захід відбудеться в конференц-залі міської публічної бібліотеки (проспект Радянський, 54). Початок зборів - об 11:00.

 

Координатор робочої групи з підготовки зборів у Сєверодонецьку - Тетяна Вергун - 050-962-90-86, 068-866-12-38, tatyana.vergun@gmail.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1803
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду