На Донеччині стався напад на телеведучого і волонтера Олексія Мочанова (ОНОВЛЕНО)

На Донеччині стався напад на телеведучого і волонтера Олексія Мочанова (ОНОВЛЕНО)

10 Вересня 2015
2589
10 Вересня 2015
09:23

На Донеччині стався напад на телеведучого і волонтера Олексія Мочанова (ОНОВЛЕНО)

2589
На Донеччині стався напад на телеведучого і волонтера Олексія Мочанова (ОНОВЛЕНО)
На Донеччині стався напад на телеведучого і волонтера Олексія Мочанова (ОНОВЛЕНО)

9 вересня на Донеччині невідомі побили битами телеведучого і волонтера Олексія Мочанова та його водія. Про це повідомив начальник ГУ МВС в Донецькій області В'ячеслав Аброськін у своєму Facebook.

 

«Сьогодні на трасі "Дружківка-Костянтинівка" під час знаходження автомобіля на узбіччі побили відомого волонтера, мого друга і товариша Alex Mochanov. На "Опелі" сріблястого кольору під'їхали 5 чоловік і бітами наносили удари Олексію та його водієві. Постраждалі доставлені в лікарню Краматорська», - повідомив В'ячеслав Аброськін.

 

За його словами, в регіоні було оголошено план «Перехоплення». В'ячеслав Аброськін гарантував, що особистості нападників будуть встановлені, і вони понесуть заслужене покарання.

 

Як повідомив Максим Музика, друг Олексія Мочанова, телеведучий - живий. «Здоров'я вистачить на сотню бізонів. Це все, що маю право сказати», - цитує пана Музику «Громадське ТБ».

 

Водночас медики в лікарні міста Краматорська (Донецька область) повідомили, що Олексій Мочанов не отримав серйозних травм. «Удари м'яких тканин нижніх кінцівок ... З охороною, у свідомості. Давав пояснення міліції, давав пояснення СБУ. Обстежили його повністю», - розповів лікар «Громадському ТБ Донбасу».

 

 

Пізніше Олексій Мочанов у своєму Facebook написав, що з ним все гаразд. «Я в порядку. Спасибі всім за те, що хвилювалися і відреагували. Шукаємо ту бейсбольну команду. Я у рідних вдвшників. Впораємося, бути добру. Заживе як на вівчарці. Не дочекаються», - написав волонтер.

 

Згодом стало відомо, що міліція кваліфікує напад на Олексія Мочанова як розбій. «Фігуранти втекли з місця злочину на автомобілі "Опель" сріблястого кольору. В області введено у дію план "Перехоплення". Розшук зловмисників триває. Відомості за цим фактом внесені у Єдиний реєстр досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ст. 187 "Розбій" Кримінального кодексу України», - повідомила прес-служба ГУ МВС України в Донецькій області.

 

Нагадаємо, минулого року журналіст Данило Яневський, телеведучий, громадський діяч і автогонщик Олексій Мочанов взяли участь у дострокових виборах до Верховної Ради за списками партії «Україна - єдина країна» і не пройшли до парламенту.

 

У жовтні 2014 року Олексій Мочанов вимагав відсторонити командувача сухопутних військ ВС України Анатолія Пушнякова за начебто неправдиві свідчення, що військо службовці усім забезпечені. Того ж місяця Олексій Мочанов заявив, що речники штабу АТО Владислав Селезньов і РНБО Андрій Лисенко повідомляли неправдиві дані про ситуацію на 32-му блокпості і таким чином дезорієнтували громадян України.

 

Нещодавно у Facebook розгорнулася дискусія після поїздки телеведучого до окупованого Донецька і позитивних відгуків про місто і людей у ньому.

 

«Детектор медіа»

Фото - з Facebook  Олексія Мочанова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2589
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лего
3164 дн. тому
Бывшие единомышленники и побили. Свидомые "патриоты" Руины не любят прозревших, он говорил неудобные вещи в последние полгода. Другое дело, что прозрев на счет кровавой Украины, человеком до конца так и не стал. Волонтер - снабжающий орду детоубийц Донбасса.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду