detector.media
10.09.2015 09:23
На Донеччині стався напад на телеведучого і волонтера Олексія Мочанова (ОНОВЛЕНО)
На Донеччині стався напад на телеведучого і волонтера Олексія Мочанова (ОНОВЛЕНО)

9 вересня на Донеччині невідомі побили битами телеведучого і волонтера Олексія Мочанова та його водія. Про це повідомив начальник ГУ МВС в Донецькій області В'ячеслав Аброськін у своєму Facebook.

 

«Сьогодні на трасі "Дружківка-Костянтинівка" під час знаходження автомобіля на узбіччі побили відомого волонтера, мого друга і товариша Alex Mochanov. На "Опелі" сріблястого кольору під'їхали 5 чоловік і бітами наносили удари Олексію та його водієві. Постраждалі доставлені в лікарню Краматорська», - повідомив В'ячеслав Аброськін.

 

За його словами, в регіоні було оголошено план «Перехоплення». В'ячеслав Аброськін гарантував, що особистості нападників будуть встановлені, і вони понесуть заслужене покарання.

 

Як повідомив Максим Музика, друг Олексія Мочанова, телеведучий - живий. «Здоров'я вистачить на сотню бізонів. Це все, що маю право сказати», - цитує пана Музику «Громадське ТБ».

 

Водночас медики в лікарні міста Краматорська (Донецька область) повідомили, що Олексій Мочанов не отримав серйозних травм. «Удари м'яких тканин нижніх кінцівок ... З охороною, у свідомості. Давав пояснення міліції, давав пояснення СБУ. Обстежили його повністю», - розповів лікар «Громадському ТБ Донбасу».

 

 

Пізніше Олексій Мочанов у своєму Facebook написав, що з ним все гаразд. «Я в порядку. Спасибі всім за те, що хвилювалися і відреагували. Шукаємо ту бейсбольну команду. Я у рідних вдвшників. Впораємося, бути добру. Заживе як на вівчарці. Не дочекаються», - написав волонтер.

 

Згодом стало відомо, що міліція кваліфікує напад на Олексія Мочанова як розбій. «Фігуранти втекли з місця злочину на автомобілі "Опель" сріблястого кольору. В області введено у дію план "Перехоплення". Розшук зловмисників триває. Відомості за цим фактом внесені у Єдиний реєстр досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ст. 187 "Розбій" Кримінального кодексу України», - повідомила прес-служба ГУ МВС України в Донецькій області.

 

Нагадаємо, минулого року журналіст Данило Яневський, телеведучий, громадський діяч і автогонщик Олексій Мочанов взяли участь у дострокових виборах до Верховної Ради за списками партії «Україна - єдина країна» і не пройшли до парламенту.

 

У жовтні 2014 року Олексій Мочанов вимагав відсторонити командувача сухопутних військ ВС України Анатолія Пушнякова за начебто неправдиві свідчення, що військо службовці усім забезпечені. Того ж місяця Олексій Мочанов заявив, що речники штабу АТО Владислав Селезньов і РНБО Андрій Лисенко повідомляли неправдиві дані про ситуацію на 32-му блокпості і таким чином дезорієнтували громадян України.

 

Нещодавно у Facebook розгорнулася дискусія після поїздки телеведучого до окупованого Донецька і позитивних відгуків про місто і людей у ньому.

 

«Детектор медіа»

Фото - з Facebook  Олексія Мочанова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY