Кореспондент ТСН Андрій Цаплієнко написав книжку про війну на Донбасі

Кореспондент ТСН Андрій Цаплієнко написав книжку про війну на Донбасі

2 Вересня 2015
4145

Кореспондент ТСН Андрій Цаплієнко написав книжку про війну на Донбасі

4145
Кореспондент ТСН Андрій Цаплієнко написав книжку про війну на Донбасі
Кореспондент ТСН Андрій Цаплієнко написав книжку про війну на Донбасі

Воєнний кореспондент «Телевізійної служби новин» (ТСН) каналу «1+1» Андрій Цаплієнко написав збірку новел «Книга змін» про військовий конфлікт на сході України. Про це повідомляється на сайті tsn.ua.

 

Андрій Цаплієнко сказав, що у своїй книзі спробував розібратися, чи була війна на сході України неминучою.  «Збірка оповідань, які ви тримаєте в руках, - це спроба розібратися в тому, з чого почалася війна. І чи скоро перемога», - написав автор.

 

У анотації до книги зазначається, що герої новел про війну, що несподівано прийшла в Україну, пов'язані складної павутиною особистих стосунків одне з одним і з автором.

 

«Вони разом з усією країною йдуть дорогою змін - від застою до революції, від Майдану до війни. Історії, які відбуваються з героями, здаються неймовірними, але це нова реальність, у якій потрібно навчитися виживати. Книга має всі шанси стати в майбутньому одним із літературних документів епохи, у якій нам випало жити», - йдеться в анотації.

 

Книжка виходить у видавництві «Клуб сімейного дозвілля» українською та російською мовами. Презентація і перші продажі відбудуться на «Форумі видавців», який відбудеться 10-13 вересня у Львові. «Книгу змін» можна буде придбати у книгарнях з початку жовтня. Як обіцяє видавництво, примірники можна буде купити також в інтернеті або замовити електронний варіант.

 

Нагадаємо, Андрій Цаплієнко є автором романів «Екватор. Чорний колір &Білий колір» (2010), «Імперія чотирьох сторін» (2014), а також збірки оповідань та есе «P.O.W. Люди війни» (2012).

 

У серпні минулого року журналіст Андрій Цаплієнко перейшов з каналу «Інтер» на «1+1». Він став минулорічним володарем премії «Фаворит телепреси», організованою «Детектор медіаю». На думку 13 із 20 експертів пан Цаплієнко дійсно продемонстрував творчий пошук у розвитку виробництва суспільно відповідального телевізійного продукту в Україні, а також громадянську позицію і вірність журналістським стандартам під час Революції Гідності, військового конфлікту на Сході країни та інформаційної війни з Російською Федерацією.

 

«Детектор медіа»

Фото з Facebook Андрія Цаплієнка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4145
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду