detector.media
02.09.2015 13:25
Кореспондент ТСН Андрій Цаплієнко написав книжку про війну на Донбасі
Кореспондент ТСН Андрій Цаплієнко написав книжку про війну на Донбасі

Воєнний кореспондент «Телевізійної служби новин» (ТСН) каналу «1+1» Андрій Цаплієнко написав збірку новел «Книга змін» про військовий конфлікт на сході України. Про це повідомляється на сайті tsn.ua.

 

Андрій Цаплієнко сказав, що у своїй книзі спробував розібратися, чи була війна на сході України неминучою.  «Збірка оповідань, які ви тримаєте в руках, - це спроба розібратися в тому, з чого почалася війна. І чи скоро перемога», - написав автор.

 

У анотації до книги зазначається, що герої новел про війну, що несподівано прийшла в Україну, пов'язані складної павутиною особистих стосунків одне з одним і з автором.

 

«Вони разом з усією країною йдуть дорогою змін - від застою до революції, від Майдану до війни. Історії, які відбуваються з героями, здаються неймовірними, але це нова реальність, у якій потрібно навчитися виживати. Книга має всі шанси стати в майбутньому одним із літературних документів епохи, у якій нам випало жити», - йдеться в анотації.

 

Книжка виходить у видавництві «Клуб сімейного дозвілля» українською та російською мовами. Презентація і перші продажі відбудуться на «Форумі видавців», який відбудеться 10-13 вересня у Львові. «Книгу змін» можна буде придбати у книгарнях з початку жовтня. Як обіцяє видавництво, примірники можна буде купити також в інтернеті або замовити електронний варіант.

 

Нагадаємо, Андрій Цаплієнко є автором романів «Екватор. Чорний колір &Білий колір» (2010), «Імперія чотирьох сторін» (2014), а також збірки оповідань та есе «P.O.W. Люди війни» (2012).

 

У серпні минулого року журналіст Андрій Цаплієнко перейшов з каналу «Інтер» на «1+1». Він став минулорічним володарем премії «Фаворит телепреси», організованою «Детектор медіаю». На думку 13 із 20 експертів пан Цаплієнко дійсно продемонстрував творчий пошук у розвитку виробництва суспільно відповідального телевізійного продукту в Україні, а також громадянську позицію і вірність журналістським стандартам під час Революції Гідності, військового конфлікту на Сході країни та інформаційної війни з Російською Федерацією.

 

«Детектор медіа»

Фото з Facebook Андрія Цаплієнка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY