8 вересня  - презентація нової книги Андрія Цаплієнка «Імперія чотирьох сторін»

8 вересня - презентація нової книги Андрія Цаплієнка «Імперія чотирьох сторін»

4 Вересня 2014
10493
4 Вересня 2014
17:26

8 вересня - презентація нової книги Андрія Цаплієнка «Імперія чотирьох сторін»

10493
8 вересня  - презентація нової книги Андрія Цаплієнка «Імперія чотирьох сторін»
8 вересня  - презентація нової книги Андрія Цаплієнка «Імперія чотирьох сторін»

У понеділок, 8 вересня, о 15.00, відбудеться презентація нової книги відомого журналіста та військового кореспондента каналу «1+1» Андрія Цаплієнка «Імперія чотирьох сторін».

 

Новий роман Андрія Цаплієнка побудований на загадках, парадоксах і гіпотезах, які переплітаються між собою як стародавнє вузлове письмо, що використовувалося в доколумбовій Америці. Дві, здавалося б, не пов'язані одна з одною сюжетні лінії, розділяє майже п'ятсот років.  Великі таємниці Імперії Інків доведеться розгадати українському автогонщику, який волею долі опинився на найпрестижнішій гонці планети.

 

Звичайно, на цей неймовірний сюжет автора надихнув знаменитий ралі-рейд «Дакар», який йому неодноразово доводилося знімати. Прообразом головного героя роману став Вадим Нестерчук - людина, яка вперше під українським прапором проїхала «Дакар» від початку і до кінця. Гонщик загинув 24 червня 2013 року від теплового удару та зневоднення в пустельній місцевості ОАЕ під час підготовки до ралі «Раллі Шовковий шлях 2013». Його пам'яті автор присвятив нову книгу.

 

Місце проведення презентації: ресторан «Париж-Дакар» (Київ, вул. Дмитрівська, 46).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10493
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду