До 30 серпня – реєстрація на прес-тур на Донеччину для журналістів Івано-Франківщини

28 Серпня 2015
2690

До 30 серпня – реєстрація на прес-тур на Донеччину для журналістів Івано-Франківщини

2690
До 30 серпня – реєстрація на прес-тур на Донеччину для журналістів Івано-Франківщини

У рамках ініціативи «Схід та Захід разом», яку започаткувала ГО «Донецький прес-клуб», журналістів та громадських діячів з Івано-Франківська запрошують у прес-тур на Донеччину.

 

Виїзд з Івано-Франківська - 2-го вересня.

 

3 вересня - програма у Києві: відвідування дискусії за участі експертів стосовно житлових питань та можливості отримання землі під забудову для переселенців; знайомство із принципами поведінки під час кризових ситуацій та надання першої медичної допомоги.

 

4-5 вересня - перебування на Донеччині.

 

Організатори просять усіх охочих зареєструватись до неділі 30 серпня 15.00 (неділя) за телефонами: 050 273 39 85 (Світлана) та (097 290 60 90) Тетяна - координатори обмінних поїздок.

 

Також буде можливість відвідати Дзержинськ (Донецька область) - місто, що перебуває у так званій «сірій зоні». Охочих просимо терміново акредитуватись - до 29 серпня 15.00. Кількість місць обмежена - до 4 осіб.

 

Організатори компенсують транспортні витрати, проживання, а також - надають каски та бронежилети для тих, хто виявить бажання поїхати до Дзержинська.

 

Детальніше з програмою поїздки можна ознайомитися тут.

 

Ініціатори та організатори заходу - ГО «Донецький прес-клуб» (Дружківка-Київ-Івано-Франківськ).

 

Сприяння в реалізації проекту - Національна спілка журналістів, Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка та волонтери ГО «Україна можливостей».

 

Засоби безпеки - ГО «Інститут масової інформації» та «Громадське радіо Донбасу».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду