detector.media
28.08.2015 12:29
До 30 серпня – реєстрація на прес-тур на Донеччину для журналістів Івано-Франківщини

У рамках ініціативи «Схід та Захід разом», яку започаткувала ГО «Донецький прес-клуб», журналістів та громадських діячів з Івано-Франківська запрошують у прес-тур на Донеччину.

 

Виїзд з Івано-Франківська - 2-го вересня.

 

3 вересня - програма у Києві: відвідування дискусії за участі експертів стосовно житлових питань та можливості отримання землі під забудову для переселенців; знайомство із принципами поведінки під час кризових ситуацій та надання першої медичної допомоги.

 

4-5 вересня - перебування на Донеччині.

 

Організатори просять усіх охочих зареєструватись до неділі 30 серпня 15.00 (неділя) за телефонами: 050 273 39 85 (Світлана) та (097 290 60 90) Тетяна - координатори обмінних поїздок.

 

Також буде можливість відвідати Дзержинськ (Донецька область) - місто, що перебуває у так званій «сірій зоні». Охочих просимо терміново акредитуватись - до 29 серпня 15.00. Кількість місць обмежена - до 4 осіб.

 

Організатори компенсують транспортні витрати, проживання, а також - надають каски та бронежилети для тих, хто виявить бажання поїхати до Дзержинська.

 

Детальніше з програмою поїздки можна ознайомитися тут.

 

Ініціатори та організатори заходу - ГО «Донецький прес-клуб» (Дружківка-Київ-Івано-Франківськ).

 

Сприяння в реалізації проекту - Національна спілка журналістів, Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка та волонтери ГО «Україна можливостей».

 

Засоби безпеки - ГО «Інститут масової інформації» та «Громадське радіо Донбасу».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY