У Криму загинув журналіст Олексій Єрмолін – колеги говорять про вбивство

У Криму загинув журналіст Олексій Єрмолін – колеги говорять про вбивство

21 Серпня 2015
4655

У Криму загинув журналіст Олексій Єрмолін – колеги говорять про вбивство

4655
У Криму загинув журналіст Олексій Єрмолін – колеги говорять про вбивство
У Криму загинув журналіст Олексій Єрмолін – колеги говорять про вбивство

20 серпня у лікарні у Сімферополі (Крим) помер, не приходячи до тями, журналіст «Крымской правды» Олексій Єрмолін. Про це повідомляє кримськотатарське інформагентство QHA.

 

За попередньою інформацією, журналіст помер від черепно-мозкової травми. Йому був 41 рік.

 

Водночас колеги журналіста діляться різними версіями його загибелі. Як повідомив у Facebook журналіст Денис Руденко, Олексій Єрмолін був убитий.

 

«Відомий журналіст і наш друг Олексій Єрмолін був убитий. На нього було скоєно напад, він отримав множинні поранення голови, шийного хребця, не сумісні з життям. Череп був так розбитий, що мозочок був розсічений навпіл. І нехай там не говорять, що це невдале падіння. В даний час поліція проводить слідчі дії. Сподіваюся, що цей жахливий злочин не спишуть на нещасний випадок. А поліція і прокуратура Криму візьме на особистий контроль це розслідування», - написав Денис Руденко.

 

Журналіст закликав колег підтримати родину загиблого, зібрати кошти і передати їх матері Олексія Єрмоліна через співробницю газети «Крымская правда»  Тетяну Рябчикову, яка підтримує з його матір'ю контакт.

 

Нагадаємо, на початку серпня невідомі пограбували редакцію кримськотатарської газети «Янъы дюнья», офіс якою знаходиться в центрі Сімферополя.  Як розповіла головний редактор видання Зера Бекірова, погрому редакції, про що повідомляли раніше інші ЗМІ, не було. «Просто здійснена крадіжка, відчинені двері ключами, у нас раніше загубився ключ, яким мабуть і відкрили двері другого поверху редакції і винесли звідти всю техніку, на якій робилась газета - комп'ютери, принтери, фотоапарати, роутери, модеми. Нас відірвали від інтернету», - розповіла вона. Головний редактор видання підкреслила, що в тому, що трапилось, не бачить ніякого «політичного сліду».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4655
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Некто К.Аннабис
3175 дн. тому
https://www.facebook.com/lesha.press
Yuri Svirko
3175 дн. тому
"Телекритика" и проч. выражают соболезнования по поводу смерти Алексея Ермолина из "Крымской правды". Пишут, что журналист был. Я подумал: в "Крымской правде" -- и журналист? А потом посмотрел его фейсбук: Алексей Ермолин Так и будет, а бандеровцев мы заставим отвеить за каждого убитого русского ЧЕЛОВЕКА в Донецке и Луганске. 1 · 27 мая в 17:31 Алексей Ермолин Эти ублюдки докатились до того, что набирают в свое бандфрмирование под названием "НАЦГВАРДИЯ" уголовников и нракоманов совершивших особо тяжкие. Не хочешь сидеть в каталажке - вперед в "НАЦГВАРДИЮ" - скидка будет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду