detector.media
21.08.2015 15:54
У Криму загинув журналіст Олексій Єрмолін – колеги говорять про вбивство
У Криму загинув журналіст Олексій Єрмолін – колеги говорять про вбивство

20 серпня у лікарні у Сімферополі (Крим) помер, не приходячи до тями, журналіст «Крымской правды» Олексій Єрмолін. Про це повідомляє кримськотатарське інформагентство QHA.

 

За попередньою інформацією, журналіст помер від черепно-мозкової травми. Йому був 41 рік.

 

Водночас колеги журналіста діляться різними версіями його загибелі. Як повідомив у Facebook журналіст Денис Руденко, Олексій Єрмолін був убитий.

 

«Відомий журналіст і наш друг Олексій Єрмолін був убитий. На нього було скоєно напад, він отримав множинні поранення голови, шийного хребця, не сумісні з життям. Череп був так розбитий, що мозочок був розсічений навпіл. І нехай там не говорять, що це невдале падіння. В даний час поліція проводить слідчі дії. Сподіваюся, що цей жахливий злочин не спишуть на нещасний випадок. А поліція і прокуратура Криму візьме на особистий контроль це розслідування», - написав Денис Руденко.

 

Журналіст закликав колег підтримати родину загиблого, зібрати кошти і передати їх матері Олексія Єрмоліна через співробницю газети «Крымская правда»  Тетяну Рябчикову, яка підтримує з його матір'ю контакт.

 

Нагадаємо, на початку серпня невідомі пограбували редакцію кримськотатарської газети «Янъы дюнья», офіс якою знаходиться в центрі Сімферополя.  Як розповіла головний редактор видання Зера Бекірова, погрому редакції, про що повідомляли раніше інші ЗМІ, не було. «Просто здійснена крадіжка, відчинені двері ключами, у нас раніше загубився ключ, яким мабуть і відкрили двері другого поверху редакції і винесли звідти всю техніку, на якій робилась газета - комп'ютери, принтери, фотоапарати, роутери, модеми. Нас відірвали від інтернету», - розповіла вона. Головний редактор видання підкреслила, що в тому, що трапилось, не бачить ніякого «політичного сліду».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY