У Сімферополі пограбували редакцію кримськотатарської газети

У Сімферополі пограбували редакцію кримськотатарської газети

4 Серпня 2015
6429
4 Серпня 2015
15:15

У Сімферополі пограбували редакцію кримськотатарської газети

6429
Зловмисники викрали всю офісну техніку
У Сімферополі пограбували редакцію кримськотатарської газети
У Сімферополі пограбували редакцію кримськотатарської газети

Минулими вихідними в центрі Сімферополя невідомі пограбували редакцію кримськотатарської газети «Янъы дюнья». Про це повідомляє «Крим. Реалії».

 

Як розповіла головний редактор видання Зера Бекірова, погрому редакції, про що повідомляли раніше інші ЗМІ, не було.

 

«Просто здійснена крадіжка, відчинені двері ключами, у нас раніше загубився ключ, яким мабуть і відкрили двері другого поверху редакції і винесли звідти всю техніку, на якій робилась газета - комп'ютери, принтери, фотоапарати, роутери, модеми. Нас відірвали від інтернету», - розповіла вона.

 

Головний редактор видання підкреслила, що в тому, що трапилось, не бачить ніякого «політичного сліду».

 

«Ми звернулись до поліції, вчора зняли відбитки, було порушено кримінальну справу, тепер чекаємо на підсумки слідства», - сказала Зера Бекірова.

 

За її словами, попередній збиток становить більше 100 тисяч рублів.

 

Нагадаємо, що кримськотатарську газету «Янъы дюнья» наприкінці березня було перереєстровано у Роскомнагляді відповідно до вимог російського законодавства. У середині квітня в соціальній мережі Facebook з невідомих наразі причин було видалено сторінку «Янъы дюнья».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6429
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду