Біля кременчуцької  ТРК «Візит» знешкоджено вибухівку (ВІДЕО)

Біля кременчуцької ТРК «Візит» знешкоджено вибухівку (ВІДЕО)

19 Серпня 2015
1675

Біля кременчуцької ТРК «Візит» знешкоджено вибухівку (ВІДЕО)

1675
Біля кременчуцької  ТРК «Візит» знешкоджено вибухівку (ВІДЕО)
Біля кременчуцької  ТРК «Візит» знешкоджено вибухівку (ВІДЕО)

У Кременчуці (Полтавська область) біля приміщення місцевої телерадіокомпанії «Візит» у ніч на19 серпня було виявлено предмет, що нагадував вибуховий пристрій. Про це повідомляється у сюжеті ТРК.

 

Поруч розташована редакція газети «Програма плюс» і штаб громадської організації «Майдан». «Візит» повідомляє, що після виявлення пристрою його знешкодили фахівці.

 

Як зазначається на сайті МВС України у Полтавській області, небезпечний на вигляд предмет виявив охоронець офісу організації, розташованої у центрі міста. Близько першої ночі він зателефонував до міліції.  «При виїзді на місце пригоди правоохоронці встановили, що біля будівлі лежить невідомий предмет: до каністри з невідомою речовиною прикріплений пластиковий контейнер з елементами електричного живлення та дротами», - йдеться в повідомленні міліції для ЗМІ.

 

На місце прибули працівники Кременчуцького міськвідділу міліції, які оточили територію біля піддозрілого предмета до приїзду вибухотехніків Експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Полтавській області

 

Начальник Експертно-криміналістичного центру Полтавщини Олег Костін розповів, що пристрій був небезпечним. «Пристрій перебував на розтяжці та міг вибухнути за будь-якого випадкового руху», - сказав пан Костін.

 

Експерти знешкодили вибуховий предмет на місці події. Ніхто з місцевих жителів не постраждав.

 

Відомості про інцидентвнесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю чи вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п'яти років.

 

 

Нагадаємо, ТРК «Візит» неодноразово фігурувала у публікаціях ЗМІ. Зокрема, «Детектор медіа» повідомляла про перебіг конфлікту між нині покійним мером Кременчука Олегом Бабаєвим і Олександром Мельником, власником місцевої телекомпанії «Візит», яку міський голова прагнув перевести з приватної у комунальну власність.

 

19 березня 2014 року, за нової влади, Вищий Спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ у складі п'яти суддів відновив усі права приватної телекомпанії «Візит». 23 грудня 2014 року Верховний суд України остаточно відмовив Кременчуцькій комунальній телерадіокомпанії в претензіях на 100% корпоративних прав приватної телекомпанії «Візит».

 

Наразі Олександр Мельник є підозрюваним у вбивстві мера Кременчука Олега Бабаєва і судді Автозаводського райсуду Кременчука Олександра Лободенка. З вересня 2014 року він перебуває під арештом.

 

У липні цього року комунальна «Кременчуцька ТРК» програла телекомпанії «Візит» суд за телевежу.

 

Телекомпанія «Візит» - український приватний регіональний інформаційно-розважальний телеканал у Кременчуці. Це також найбільший багатосервісний оператор у місті, який надає послуги з кабельного та цифрового телебачення, а також інтернету.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1675
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду