Нацрада дозволила ТРК «Ірта» тимчасово мовити в зоні АТО на Луганщині

Нацрада дозволила ТРК «Ірта» тимчасово мовити в зоні АТО на Луганщині

13 Серпня 2015
2842

Нацрада дозволила ТРК «Ірта» тимчасово мовити в зоні АТО на Луганщині

2842
Нацрада дозволила ТРК «Ірта» тимчасово мовити в зоні АТО на Луганщині
Нацрада дозволила ТРК «Ірта» тимчасово мовити в зоні АТО на Луганщині

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення надала колишній луганській телерадіокомпанії «Ірта» дозвіл на тимчасове мовлення на території антитерористичної операції до її завершення. Відповідне рішення ухвалене на засіданні Нацради 13 серпня, повідомляє прес-служба Нацради.

 

ТРК «Ірта», яка відновила свою роботу з Северодонецька (Луганська область) отримала дозвіл на тимчасове мовлення у п'яти населених пунктах Луганської області: смт Біловодську -  на 43 ТВК, смт Білолуцьку - на 44 ТВК, селі Зоринівці - на 44 ТВК, смт Марківці - на 48 ТВК, місті Сватовому - на 38 ТВК.

 

Нагадаємо, 9 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення прийняла рішення припинити дію тимчасового дозволу ТРК «Ірта», що належить народному депутату минулих скликань Володимиру Ландіку, мовити на частотах Луганської обласної державної телерадіокомпанії та повернути ці частоти Луганській ОДТРК.

 

На засіданні 13 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення також надала «Громадському радіо» дозволи на тимчасове мовлення на час проведення АТО у трьох містах Донбасу та двох на Луганщині.

 

«Громадське радіо» мовитиме на трьох частотах у Донецькій області та двох - у Луганській. Це - 103,8 МГц у місті Волновасі,  99,6 МГц у місті Красноармійську і  103,2 МГц у місті Краматорську Донецької області, а також 90,2 МГц у місті Старобільську,  101,8 МГц у селищі Широкому Луганської області.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2842
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду