detector.media
13.08.2015 17:54
Нацрада дозволила ТРК «Ірта» тимчасово мовити в зоні АТО на Луганщині
Нацрада дозволила ТРК «Ірта» тимчасово мовити в зоні АТО на Луганщині

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення надала колишній луганській телерадіокомпанії «Ірта» дозвіл на тимчасове мовлення на території антитерористичної операції до її завершення. Відповідне рішення ухвалене на засіданні Нацради 13 серпня, повідомляє прес-служба Нацради.

 

ТРК «Ірта», яка відновила свою роботу з Северодонецька (Луганська область) отримала дозвіл на тимчасове мовлення у п'яти населених пунктах Луганської області: смт Біловодську -  на 43 ТВК, смт Білолуцьку - на 44 ТВК, селі Зоринівці - на 44 ТВК, смт Марківці - на 48 ТВК, місті Сватовому - на 38 ТВК.

 

Нагадаємо, 9 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення прийняла рішення припинити дію тимчасового дозволу ТРК «Ірта», що належить народному депутату минулих скликань Володимиру Ландіку, мовити на частотах Луганської обласної державної телерадіокомпанії та повернути ці частоти Луганській ОДТРК.

 

На засіданні 13 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення також надала «Громадському радіо» дозволи на тимчасове мовлення на час проведення АТО у трьох містах Донбасу та двох на Луганщині.

 

«Громадське радіо» мовитиме на трьох частотах у Донецькій області та двох - у Луганській. Це - 103,8 МГц у місті Волновасі,  99,6 МГц у місті Красноармійську і  103,2 МГц у місті Краматорську Донецької області, а також 90,2 МГц у місті Старобільську,  101,8 МГц у селищі Широкому Луганської області.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY