Потребує допомоги журналіст Олександр Вівчарик  із міста Сміли

Потребує допомоги журналіст Олександр Вівчарик із міста Сміли

10 Серпня 2015
1612

Потребує допомоги журналіст Олександр Вівчарик із міста Сміли

1612
Потребує допомоги журналіст Олександр Вівчарик  із міста Сміли
Потребує допомоги журналіст Олександр Вівчарик  із міста Сміли

Наприкінці липня грабіжники вдерлися у квартиру відомого на Черкащині журналіста Олександра Вівчарика і вкрали заощадження, які медійник збирав на лікування. Про це повідомляє видання «Прочерк».

 

«Наша квартира знаходиться в центрі міста Сміли. Сталося це серед білого дня, коли ми були відсутні. У помешканні залишався мій рідний брат, що гостює зараз у нас. По обіді він теж вийшов у справах, а коли за півтори години повернувся, то побачив, що обидві двері відчинені. Злочинці просто розбили серцевину замків. Звісно, він подзвонив мені і викликав міліцію», - розповів Олександр Вівчарик.

 

Правоохоронці оформили матеріали, взяли покази, відбитки пальців, тощо.

 

«Нашій п'ятиповерхівці вже понад 40 років, не дивно, що у під'їзді мешкають переважно пенсіонери. Однак, грабіжників бачили будівельники, які опоряджують квартиру на першому поверсі сусіднього під'їзду, і одна старенька, що сиділа біля нашого під'їзду. То були декілька молодиків у спортивних штанях. Точніше чомусь ніхто описати не зміг... Правоохоронці хотіли показати літній жінці світлини декількох тисяч (!) раніше затриманих у подібних справах. Чи можна з такої кількості когось упізнати?», - сказав Олександр Вівчарик.

 

Нині родина змушена брати в кредит гроші, щоби хоча б поставити нові двері.

 

«Ми опинилися в скрутному становищі. Забрали наші гроші і гроші, які залишив на нетривале зберігання родич дружини. Їх треба якось повертати. Про моє лікування, якого я потребував, вже не йдеться», - поскаржився журналіст.

 

Олександр Вівчарик сподівається, що хтось зможе поділитися з ним інформацією стосовно нахабного пограбування і осіб грабіжників. Зв'язатися з ним можна за телефоном 067-901-67-19.

 

Видання повідомляє, що Олександр Вівчарик майже 30 років у журналістиці. Він був власкором обласної газети «Нова Доба», нині друкується на сайті «Прочерк», у газеті «Голос Україна» і інших виданнях України. Лауреат кількох обласних і всеукраїнських конкурсів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1612
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду