detector.media
10.08.2015 11:23
Потребує допомоги журналіст Олександр Вівчарик із міста Сміли
Потребує допомоги журналіст Олександр Вівчарик  із міста Сміли

Наприкінці липня грабіжники вдерлися у квартиру відомого на Черкащині журналіста Олександра Вівчарика і вкрали заощадження, які медійник збирав на лікування. Про це повідомляє видання «Прочерк».

 

«Наша квартира знаходиться в центрі міста Сміли. Сталося це серед білого дня, коли ми були відсутні. У помешканні залишався мій рідний брат, що гостює зараз у нас. По обіді він теж вийшов у справах, а коли за півтори години повернувся, то побачив, що обидві двері відчинені. Злочинці просто розбили серцевину замків. Звісно, він подзвонив мені і викликав міліцію», - розповів Олександр Вівчарик.

 

Правоохоронці оформили матеріали, взяли покази, відбитки пальців, тощо.

 

«Нашій п'ятиповерхівці вже понад 40 років, не дивно, що у під'їзді мешкають переважно пенсіонери. Однак, грабіжників бачили будівельники, які опоряджують квартиру на першому поверсі сусіднього під'їзду, і одна старенька, що сиділа біля нашого під'їзду. То були декілька молодиків у спортивних штанях. Точніше чомусь ніхто описати не зміг... Правоохоронці хотіли показати літній жінці світлини декількох тисяч (!) раніше затриманих у подібних справах. Чи можна з такої кількості когось упізнати?», - сказав Олександр Вівчарик.

 

Нині родина змушена брати в кредит гроші, щоби хоча б поставити нові двері.

 

«Ми опинилися в скрутному становищі. Забрали наші гроші і гроші, які залишив на нетривале зберігання родич дружини. Їх треба якось повертати. Про моє лікування, якого я потребував, вже не йдеться», - поскаржився журналіст.

 

Олександр Вівчарик сподівається, що хтось зможе поділитися з ним інформацією стосовно нахабного пограбування і осіб грабіжників. Зв'язатися з ним можна за телефоном 067-901-67-19.

 

Видання повідомляє, що Олександр Вівчарик майже 30 років у журналістиці. Він був власкором обласної газети «Нова Доба», нині друкується на сайті «Прочерк», у газеті «Голос Україна» і інших виданнях України. Лауреат кількох обласних і всеукраїнських конкурсів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY