25 червня – круглий стіл про виклики перед українськими журналістами

23 Червня 2015
1652

25 червня – круглий стіл про виклики перед українськими журналістами

1652
25 червня – круглий стіл про виклики перед українськими журналістами

25 червня з 10.00 до 12.00 у прес-центрі Національної спілки журналістів України (НСЖУ) відбудеться медіа-захід  з нагоди нагородження цьогорічних переможців творчих конкурсів Національної спілки журналістів України.

 

У рамках заходу пройде круглий стіл за участі журналістів і медіа-експертів з питань професійних викликів та редакційних стандартів у сучасних реаліях.

 

Відомі журналісти національних та регіональних медіа поділяться своїм досвідом роботи в умовах війни, перебудови редакційної політики, реагування на потреби аудиторії, пошуку балансу тощо.

 

В заході також братиме участь делегація Всекитайської Асоціації журналістів (5 журналістів), які зараз відвідують Україну на запрошення НСЖУ.

 

До участі у заході запрошуються представники ЗМІ, медіа-організацій, експерти.

 

Охочих взяти участь у круглому столі просять повідомити за за телефоном (044) 235-87-66 або електронною поштою oblik@nsju.org

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1652
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду