До 25 червня  – реєстрація на науково-практичний семінар для викладачів/викладачок факультетів журналістики

До 25 червня – реєстрація на науково-практичний семінар для викладачів/викладачок факультетів журналістики

16 Червня 2015
1990

До 25 червня – реєстрація на науково-практичний семінар для викладачів/викладачок факультетів журналістики

1990
До 25 червня  – реєстрація на науково-практичний семінар для викладачів/викладачок факультетів журналістики
До 25 червня  – реєстрація на науково-практичний семінар для викладачів/викладачок факультетів журналістики

Координатор проектів ОБСЄ в Україні запрошує до участі в семінарі, який відбудеться 2-3 липня у Києві.

 

Цільова аудиторія семінару - викладачі та викладачки факультетів журналістики, які вже впроваджують або мають намір впроваджувати гендерно-орієнтовані навчальні курси.

 

Мета семінару: на основі наявного досвіду учасників/учасниць ознайомитися з існуючими та згенерувати нові практики щодо впровадження гендерного підходу  у процес викладання журналістики.

 

У програмі семінару панельні дискусії, презентація навчального посібника, майстер-класи від педагогів та практиків.

 

У результаті участі в семінарі викладачі/викладачки журналістики ознайомляться з існуючим та зможуть взяти участь у формуванні нового навчально-методичного забезпечення гендерно-спрямованих курсів або розробки модулів для існуючих дисциплін з урахуванням гендерного підходу.

 

Учасники/учасниці семінару забезпечуються навчально-методичними матеріалами, харчуванням, проживанням впродовж семінару, при необхідності відшкодовуються витрати на проїзд . Учасники/учасниці семінару отримують Сертифікат Координатора  проектів ОБСЄ в Україні про успішне проходження підвищення кваліфікації.

 

Для участі у семінарі необхідно до 25 червня включно заповнити і надіслати організаторам онлайн-анкету, яка доступна за посиланням

 

Не пізніше 27 червня організатори повідомлять про результати відбору.

 

Захід здійснюється в рамках реалізації проекту «Посилення комплексного гендерного підходу в контексті конфлікту в Україні».

 

Координатор проектів ОБСЄ в Україні співпрацює з центральними органами виконавчої влади України з 2003 року, у тому числі щодо протидії торгівлі людьми, насильству в сім'ї та гендерній дискримінації. Так, на запит Міністерства соціальної політики та внутрішніх справ України та на виконання рішень ОБСЄ надається підтримка у сприянні утвердженню гендерної рівності, покращенні законодавчої бази у сфері протидії насильству в сім'ї та торгівлі людьми з метою поліпшення захисту постраждалих, а також посиленні переслідування та попередженні таких злочинів. Крім того, за сприяння Координатора проектів ОБСЄ в Україні розроблені методології та проводиться навчання як фахівців соціальної сфери та співробітників правоохоронних органів,так і представників засобів масової інформації та рекламної індустрії з цих питань, із застосуванням кращих практик регіону ОБСЄ.

 

У 2013-2014 рр. Координатор проектів ОБСЄ в Україні сприяв розробці апробації навчального курсу та посібника з питань гендерної рівності та недискримінації для представників засобів масової інформації та рекламної індустрії.

 

У 2015 році розроблені курс та посібник будуть презентовані під час семінару для представників навчальних закладів України, які готують журналістів. Під час семінару, який відбудеться 2-3 липня у Києві, викладачі факультетів журналістики обговорюватимуть шляхи подальшого застосування та впровадження спеціалізованого курсу до навчальних програм учбових закладів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1990
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду