Сайт іформагентства «Мост-Днепр» атакували хакери

Сайт іформагентства «Мост-Днепр» атакували хакери

4 Травня 2015
2109

Сайт іформагентства «Мост-Днепр» атакували хакери

2109
Сайт іформагентства «Мост-Днепр» атакували хакери
Сайт іформагентства «Мост-Днепр» атакували хакери

30 квітня сайт інформаційного агентства «Мост-Днепр» піддався серії хакерських атак, внаслідок чого в стрічці новин цього медіа з'явилася низка публікацій провокаційного характеру. Про це повідомило саме агентство.


 

Редакція ІА офіційно заявила, що не має відношення і не несе відповідальності за появу в подібних новин.


«Керівництво та колектив ІА «Мост-Днепр» розцінюють інцидент, як умисне перешкоджання журналістській діяльності, у зв'язку з чим в правоохоронні органи будуть направлені відповідні звернення і заяви», - йдеться у повідомленні агентства.


30 квітня розпочалася технічна службова перевірка за участю правоохоронних органів.

Нагадаємо, у квітні невідомі організували DDoS-атаки на два кримські опозиційні видання, «Новости Севастополя» та «Меридиан Севастополь», унаслідок чого ресурси певний час були недоступні для інтернет-користувачів.


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2109
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду