24 квітня – у Миколаєві нагородження переможців ХVІІІ міжнародного конкурсу шкільних медіа

21 Квітня 2015
1750

24 квітня – у Миколаєві нагородження переможців ХVІІІ міжнародного конкурсу шкільних медіа

1750
24 квітня – у Миколаєві нагородження переможців ХVІІІ міжнародного конкурсу шкільних медіа

24 квітня о 14.00 у приміщенні Палацу творчості учнів (Миколаїв, вул.Адміральська, 31) відбудеться церемонія нагородження переможців ХVІІІ міжнародного конкурсу шкільних медіа.

 

Понад 200 юнкорів з різних областей України приїдуть для того, щоб отримати нагороди за найкращі друковані газети, найкращі матеріали на тему євроінтеграції України, а також за кращі фото-, радіо- та телерепортажі. На церемонії нагородження стане відомо, яке шкільне медіа стало «Кращим шкільним медіа XVIII Міжнародного конкурсу шкільних медіа».

 

Нагороджувати переможців будуть відомі журналісти, політики та громадські діячі України.

 

З програмою захоуд можна ознайомитись тут.

 

О 13.00, перед початком церемонії нагородження переможців XVIII Міжнародного конкурсу шкільних медіа в Науково-педагогічній бібліотеці (Миколаїв, вул.Адміральська,31) відбудеться прес-конференція організаторів та партнерів Конкурсу.

 

Участь у прес-конференції візьмуть голова Держкомтелерадіо України Олег Наливайко, голова Миколаївської облдержадміністрації Вадим Меріков, міський голова Миколаєва Юрій Гранатуров, президент Міжнародного конкурсу шкільних медіа Гліб Головченко та партнери і гості конкурсу, а також переможці XVIII Міжнародного конкурсу шкільних медіа.

 

Підтвердити свою участь у заходах треба 23 квітня до 18.00  за тел.0512-50-00-30, 050-394-34-23 або за e-mail v.veselovskaya@gmail.com - Вікторія Веселовська.


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1750
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду