detector.media
21.04.2015 12:15
24 квітня – у Миколаєві нагородження переможців ХVІІІ міжнародного конкурсу шкільних медіа

24 квітня о 14.00 у приміщенні Палацу творчості учнів (Миколаїв, вул.Адміральська, 31) відбудеться церемонія нагородження переможців ХVІІІ міжнародного конкурсу шкільних медіа.

 

Понад 200 юнкорів з різних областей України приїдуть для того, щоб отримати нагороди за найкращі друковані газети, найкращі матеріали на тему євроінтеграції України, а також за кращі фото-, радіо- та телерепортажі. На церемонії нагородження стане відомо, яке шкільне медіа стало «Кращим шкільним медіа XVIII Міжнародного конкурсу шкільних медіа».

 

Нагороджувати переможців будуть відомі журналісти, політики та громадські діячі України.

 

З програмою захоуд можна ознайомитись тут.

 

О 13.00, перед початком церемонії нагородження переможців XVIII Міжнародного конкурсу шкільних медіа в Науково-педагогічній бібліотеці (Миколаїв, вул.Адміральська,31) відбудеться прес-конференція організаторів та партнерів Конкурсу.

 

Участь у прес-конференції візьмуть голова Держкомтелерадіо України Олег Наливайко, голова Миколаївської облдержадміністрації Вадим Меріков, міський голова Миколаєва Юрій Гранатуров, президент Міжнародного конкурсу шкільних медіа Гліб Головченко та партнери і гості конкурсу, а також переможці XVIII Міжнародного конкурсу шкільних медіа.

 

Підтвердити свою участь у заходах треба 23 квітня до 18.00  за тел.0512-50-00-30, 050-394-34-23 або за e-mail v.veselovskaya@gmail.com - Вікторія Веселовська.


«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY