16 квітня – майстер-клас Семена Горова «Як зняти так, щоб дивилась вся країна: секрети драматургії серіалу»

15 Квітня 2015
1994

16 квітня – майстер-клас Семена Горова «Як зняти так, щоб дивилась вся країна: секрети драматургії серіалу»

1994
16 квітня – майстер-клас Семена Горова «Як зняти так, щоб дивилась вся країна: секрети драматургії серіалу»

У четвер, 16 квітня, о 18:00 у рамках конкурсу ідей серіалів від «1+1 медіа» The Next Big Thing-2015 відбудеться майстер-клас режисера Семена Горова «Як зняти так, щоб дивилась вся країна: секрети драматургії серіалу».

 

Семен Горов є режисером серіалу «Останній москаль», який став найпопулярнішим телепродуктом останніх років на українському телебаченні. Жоден серіал з 2009 року не збирав такої великої глядацької аудиторії. Окрім того, Семен є володарем «Телетріумфу», автором понад 300 музичних кліпів. Саме він запровадив в Україні зйомку новорічних мюзиклів, таких як: «Сорочинський ярмарок», «Попелюшка», «Вечори на хуторі біля Диканьки» та інші.

 

На майстер-класі він розповість про теорію та практику драматургії телесеріалів, а також відповість на запитання.

 

Місце проведення майстер-класу: Fedoriv Hub, вул. Велика Васильківська, 5.

 

Нагадаємо, The Next Big Thing -2015 - це конкурс ідей серіалів від 1+1 медіа. Щоб взяти у ньому участь, необхідно придумати ідею серіалу, відзняти відеопрезентацію чи трейлер, надіслати заявку на конкурс до 17 травня. Переможці отримають грошові винагороди, а володар гран-прі - найкращий серіал - буде екранізований. За його реалізацію візьметься команда «1+1 медіа». Перші роботи можна переглянути на сайті проекту.

 

Акредитація на майстер-клас є обов'язковою. Контактна особа - Тетяна Вакула, PR-менеджер, 067 447 35 48, t.ivanochko@1plus1.tv.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1994
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду