detector.media
15.04.2015 16:09
16 квітня – майстер-клас Семена Горова «Як зняти так, щоб дивилась вся країна: секрети драматургії серіалу»

У четвер, 16 квітня, о 18:00 у рамках конкурсу ідей серіалів від «1+1 медіа» The Next Big Thing-2015 відбудеться майстер-клас режисера Семена Горова «Як зняти так, щоб дивилась вся країна: секрети драматургії серіалу».

 

Семен Горов є режисером серіалу «Останній москаль», який став найпопулярнішим телепродуктом останніх років на українському телебаченні. Жоден серіал з 2009 року не збирав такої великої глядацької аудиторії. Окрім того, Семен є володарем «Телетріумфу», автором понад 300 музичних кліпів. Саме він запровадив в Україні зйомку новорічних мюзиклів, таких як: «Сорочинський ярмарок», «Попелюшка», «Вечори на хуторі біля Диканьки» та інші.

 

На майстер-класі він розповість про теорію та практику драматургії телесеріалів, а також відповість на запитання.

 

Місце проведення майстер-класу: Fedoriv Hub, вул. Велика Васильківська, 5.

 

Нагадаємо, The Next Big Thing -2015 - це конкурс ідей серіалів від 1+1 медіа. Щоб взяти у ньому участь, необхідно придумати ідею серіалу, відзняти відеопрезентацію чи трейлер, надіслати заявку на конкурс до 17 травня. Переможці отримають грошові винагороди, а володар гран-прі - найкращий серіал - буде екранізований. За його реалізацію візьметься команда «1+1 медіа». Перші роботи можна переглянути на сайті проекту.

 

Акредитація на майстер-клас є обов'язковою. Контактна особа - Тетяна Вакула, PR-менеджер, 067 447 35 48, t.ivanochko@1plus1.tv.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY